چهارشنبه 24 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه الف

اقتصادی وب‌گاه الف

رئیس مجلس شورای اسلامی گزارشی از روند بررسی بودجه سال 1402 کل کشور در مجلس در نشست سران قوا ارائه کرد.

بانک سپه در سال جاری بیش از 3 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی به سربازان وظیفه پرداخت کرده است.

مجموعه 6 قسمتی «چهار چرخ» تولید جدید شبکه مستند با نگاهی انتقادی به خودروسازی در ایران از امشب ساعت 20 به روی آنتن می‌رود.

متعاقب سفر رییس جمهور به چین گشایش‌هایی در خصوص منابع ارزی ایران در چین رخ داده و بانک مرکزی علاوه بر استفاده از منابع ارزی خود در عراق، استفاده از منابع ارزی در چین را نیز آغاز کرده و هم اکنون بخش زیادی از تامین ارز واردات خودرو درحال انجام است.

با توجه به در پیش بودن سفرهای نوروزی، سازمان بازرسی کل کشور در راستای رعایت حقوق عامه در نامه‌ای هشداری به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار اعمال نظارت بیشتر بر فروش بلیت به‌نرخ‌های اعلامی شد.

وزیر اقتصاد با اعلام اینکه ثبت درخواست برای دریافت تمام مجوزهای صنفی در درگاه ملی مجوزها امکانپذیر شده است، گفت: در صورت کامل بودن مدارک متقاضیان، مجوزهای این بخش فقط ظرف مدت سه روز از این طریق صادر می‌شود.

متعاقب سفر رییس جمهور به چین گشایش‌هایی در خصوص منابع ارزی ایران در چین رخ داده و بانک مرکزی علاوه بر استفاده از منابع ارزی خود در عراق، استفاده از منابع ارزی در چین را نیز آغاز کرده و هم اکنون بخش زیادی از تامین ارز واردات خودرو درحال انجام است.

سخنگوی بانک مرکزی از تداوم روند کاهشی نرخ ارز در بازار ارز خبر داد و گفت: در جلسه فوق‌العاده ستاد هماهنگی اقتصادی دولت موضوع نرخ ارز و کاهشی شدن آن بررسی شد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان این که زمان توزیع میوه شب عید از 20 اسفند تا 13 فروردین است، گفت: اتحادیه‌ها قیمت میوه را در هر استان تعیین می‌کنند و عرضه آن 10 درصد پایین‌تر از قیمت روز به فروش می‌رسد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: ذخیره سد زاینده رود به 261 میلیون متر مکعب رسید.

سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: تقاضا از مردم برای استفاده از کارت سوخت شخصی به‌معنای غیرفعال شدن کارتهای آزاد جایگاه‌ها نیست اما مهم است که دارندگان خودرو کارت شخصی خود را به همراه داشته باشند تا با مشکلی در شلوغی پمپ بنزینها خصوصا در برخی استانها مواجه نشوند.

وزیر نفت با تاکید چند باره مبنی بر اینکه هیچ‌گونه افزایش قیمتی در بنزین و گازوییل در سال آینده نخواهیم داشت، گفت: با اقدامات انجام شده تولید از فاز 11 پارس جنوبی تا 2 ماه آینده آغاز می‌شود.

با توجه به اخبار مثبت توافق ایران و عربستان و کاهش شدید قیمت ارز، برخی کانال‌های تلگرامی با خبرسازی دروغ نرخ ارز را در کانال 46هزار تومان اعلام می‌کنند؛ این در حالی است که در بازار، دلار کانال 44هزارتومانی هم خریدار ندارد.

ادعاها درباره اثر منفی افزایش حداقل دستمزد بر بازار کار شاید به نحو دیگری قابل سنجش باشند و اتفاقا مزد در شرایط فعلی کمکی به رونق و رشد مشارکت اقتصادی و کاهش بیکاری است تا عامل ورشکستگی کارفرمایان!

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام امسال 13 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را برای خانواده شهدا و ایثارگران ایجاد کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رشد فصلی بخش معدن به 2.6 درصد و در صنعت به 5 درصد رسیده است.