سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

روزنامه آمریکایی گزارش داد در پی موج دوم انفجارهای دستگاه‌های الکترونیکی در لبنان که روز چهارشنبه اتفاق افتاد مردم این کشور از روی نگرانی از وقوع انفجارهای جدید رو به خاموش کردن این دستگاه‌ها آوردند.

منابع خبری از تداوم موشکباران مواضع و مقرهای نظامیان رژیم صهیونیستی از سوی رزمندگان حزب الله خبر دادند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: وحدت، وحدت هدفمند هست نه یک وحدت شعاری، یکی شدن به معنای یکپارچگی در مقابل دشمنان اسلام است.

رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان دقایقی قبل در جریان حمله سنگین موشکی مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی را در جولان اشغالی و شمال فلسطین اشغالی به آتش کشیدند.

معاون پیشین وزیر امور خارجه انگلیس در واکنش به گسترش دامنه جنگ غزه و عملیات تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان، تصریح کرد که جنگیدن با مقاومت فلسطین راه‌حل نیست و این جنبش از بین نخواهد رفت.

مقامات تایوانی می‌گویند که دادستانی این کشور، رئیس شرکت «گلدآپولو» سازنده پیجر‌های منفجرشده در حادثه تروریستی لبنان را مورد بازجویی قرار داده است.

وزیر خارجه ترکیه در پی انفجار پیجرها و واکی تاکیها در لبنان، به احتمال تاسیس سازمان امنیت سایبری جدید اشاره کرد.

وزیر دفاع تایوان بار دیگر تاکید کرد این جزیره ارتباطی با انفجارهای اخیر دستگاه‌های پیجر در لبنان ندارد.

معاون اجرایی ارتش گفت: همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، آیین رژه 31 شهریور نیروهای مسلح به‌مناسبت گرامیداشت چهل‌وچهارمین سالگرد دفاع مقدس، فردا رأس ساعت 7 صبح در تهران و سایر مراکز استان‌ها برگزار می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه نسبت به تحولات لبنان اظهار نگرانی کرد و جنایت صهیونیست‌ها را نوع تازه‌ای از «اقدامات تروریستی» دانست.

معاون جدید سیاسی صدا و سیما چند انتصاب داشت که شاید از مهمترین آنها انتخاب مدیر شبکه خبر بود.

ریبوار کریمیان معروف به ریبوار دارسیران نقش آچار فرانسه را در گروهک کومله داشت و در مسائل امنیتی و نظامی و رسانه‌ای کومله شاخص‌ترین عنصر بود.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به اینکه ایران از قدرت پاسخگویی به قدرت ضربه اول رسیده گفت: ایران بالاترین قدرت نظامی و دفاعی منطقه را دارد.

انفجار پیجرها و دستگاه‌های ارتباطی اعضای حزب‌الله در لبنان، که اسرائیل و عوامل آن پشت این جنایات تروریستی قرار دارد، تمرکز رسانه‌های بین‌المللی را به فهرستی از اقدامات و مهارت‌های خرابکارانه سازمان‌های جاسوسی این رژیم متمرکز کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: رفع محدودیت های اینترنتی و فیلترینگ از برنامه های مهم و اولویت های اساسی این وزارتخانه و مورد تاکید دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهور است.

یک منبع اطلاعاتی آمریکایی به شبکه ای بی سی نیوز گفت که برنامه‌ریزی اسرائیل برای نفوذ به زنجیره تأمین پیجرها حدود 15 سال طول کشیده است