سه‌شنبه 20 آبان 1404

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

اعضای هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم تعیین شد.

در جریان نشست امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوازدهم، ابراهیم عزیزی نماینده شیراز از سوی اعضای کمیسیون امنیت ملی به عنوان رئیس این کمیسیون در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شد.

آمار تفکیکی رأی 46 هزار حاجی ایرانی در سرزمین وحی اعلام شد.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با انتشار مطلبی تاکید کرد که شهید رئیسی تا آخر مقابل افزایش قیمت بنزین ایستاد.

جمعی از روحانیون کشوری حمایت خود را از سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بررسی‌های انجام شده صحت مرحله اول انتخابات به تایید شورای نگهبان رسید و رسما به وزارت کشور اعلام کردیم.

نائب رئیس مجلس گفت: باید به سمت تحول در آموزش و پرورش و عدالت آموزشی و تحول در متون آموزشی و فرایند یاددهی و یادگیری و همچنین تقویت معاونت پرورشی حرکت کنیم.

با توجه به حساست مناظره‌های پیش‌روی دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه 11 و 12 تیرماه این احتمال می‌رود که صداوسیما مجری کارشناس دیگری را برای اجرا معرفی کند.

دیوان محاسبات اعلام کرد که شرکت پتروپارس اطلاعات کارکنان و حقوق و مزایای آنان را در سامانه پاکنا ثبت نکرده است.

سعید جلیلی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بهبود وضع اقتصادی از جمله مهم‌ترین برنامه‌های ما است؛ ما برنامه‌های کلان و جزیی برای بهبود معیشت مردم در نظر گرفته‌ایم.

روز گذشته پس از اعلام نتایج دور اول چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، محمدباقر قالیباف با صدور بیانیه‌ای ضمن تشکر از طرفداران خود، حمایتش را از سعید جلیلی اعلام کرد که این موضوع با واکنش برخی فعالان سیاسی در کشور روبه‌رو شد. ناصر ایمانی در اینباره گفت: شخصا اقدام آقای قالیباف را نمی‌پسندم.

انتخابات تیرماه به خاطر تعدد حوادث و فاصله زمانی کوتاه وقوع اتفاق‌ها، آنقدر دچار پیچیدگی شده بود که پیش‌بینی قطعی اینکه چه کسی پیروز این رقابت‌ها خواهد بود را با چالش مواجه کرد.

در حالی که به فاصله یک هفته از دوره اول انتخابات، روز جمعه 15 تیرماه مجددا انتخابات ریاست جمهوری دولت چهاردهم برگزار خواهد شد که به گفته یک کارشناس اقتصادی باید دو نماینده‌ای که با یکدیگر رقابت می‌کنند تا روز انتخابات مواضع اقتصادی خود را شفاف‌سازی کند.

کاربران شبکه‌های اجتماعی پس از مشخص شدن نتایج آرا به بیان نظرات خود در صفحه‌های شخصیشان پرداختند.

تبلیغات نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شده و تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت.