سه‌شنبه 20 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

ایسنا نوشت: فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: از برکت خون شهدای حمله به کنسولگری ایران، همین بس که کمتر از 12 روز بعد از شهادتشان وعده صادق انجام شد، بزرگ‌ترین عملیات علیه رژیم صهیونیستی توسط ایران به وقوع پیوست و این افتخاری برای ایران در جهان است.

سید ابراهیم رئیسی تاکید کرد: مشکل مردم باید حل شود، دولت باید حل مسئله کند. دولت فقط وظیفه حمایت، هدایت و نظارت دارد.

نورنیوز نوشت: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش ارزیابی سالیانه بازرسی هسته‌ای خود از تاسیسات ایران اعلام کرد؛ بازرسی‌ها بیشتر شده اما نمی‌توانیم درباره ماهیت صرفا صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران تضمین دهیم! در این گزارش تاکید شده؛ تا زمانی که ایران موضوعات باقی‌مانده را شفاف‌سازی نکند، آژانس نمی‌تواند درباره ماهیت صرفا برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تضمین دهد.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به نامگذاری سال تحت عنوان جهش تولید با مشارکت مردم گفت: برای به میدان آوردن مردم در جهت تحقق اهداف شعار سال و بخش خصوصی از تمام ظرفیت‌ها بهره خواهیم برد و این مهم در دستور کار است.

رئیس جمهور با بیان اینکه نباید جریان سوادگری، جنگل‌خواری، زمین‌خواری و ساحل‌خواری باب شود، تاکید کرد: باید دست افرادی که به منابع و ذخایر ملی تعدی و تجاوز می‌کنند را قطع کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: اگر از مبدا رژیم صهیونیستی تهدیدی علیه ما به وقوع بپیوندد از مبدا جمهوری اسلامی به آن پاسخ داده خواهد شد.

مهر نوشت: با اتمام انتخابات مجلس دوازدهم، ترکیب سیاسی مجلس آینده و اینکه همای ریاست روی دوش چه کسی خواهد نشست، به سوال ناظران تبدیل شده است. گزارش پیش رو پرداختی اجمالی به این پرسش است.

رییس جمهور گفت: آبادسازی بعد از آزادسازی سواحل در دستور کار قرار گیرد.

عطریانفر در خصوص فایل صوتی منتشر شده از خاتمی در خصوص مشارکت در انتخابات گفت: خیلی باور ندارم که چنین صحبت‌هایی که در محافل خصوصی می‌شود، ملاک داوری و تصمیمات جریان اصلاحات باشد.

رئیس کمیسیون اجتماعی توضیحاتی درباره تعطیلی شنبه‌ها ارائه داد و گفت: موضوع موافقت دفتر رهبری با این مساله را هم نه تائید و نه رد می‌کنم من هم به صورت مستقیم نگفتم که از دفتر رهبر معظم انقلاب در مورد این موضوع استعلام گرفتیم یا دفتر ایشان با تعطیلی شنبه‌ها موافقت کردند.

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، درباره ترکیب سیاسی مجلس آینده و گزینه‌های ریاست مجلس ابراز عقیده کرد و گفت: به نظرم 4 یا 5 فراکسیون سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل خواهد شد.

روزنامه صبح نو، نزدیک به قالیباف رئیس مجلس یازدهم، در گزارشی با عنوان «ناامید از بهارستان؛ امیدوار به بهشت» هدف سعید محمد از اظهارات و فعالیت‌های اخیرش را بررسی کرده است.

یت‌الله سید ابراهیم رییسی هشتمین رییس‌جمهور ایران، صبح پنج‌شنبه 27 اردیبهشت در دومین سفر استانی خود به مازندران وارد این دیار علویان شد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه مذاکرات با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید در چارچوب فنی و پادمانی باشد، گفت: ایران آماده همکاری همه جانبه در راستای انتقال دانش و فناوری هسته‌ای خود به همه کشورها به ویژه کشورهای همسایه است.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.