سه‌شنبه 17 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

آیت الله سید ابراهیم رئیسی گفت: نباید اجازه دهیم در آموزه‌های تمدن‌ساز انقلاب اسلامی که امام راحل بنیان گذاشت و توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی دنبال می‌شود، عقب‌گرد صورت گیرد.

وزیر نفت گفت: توافقات خوبی با عراق در حوزه صادرات گاز و جمع آوری گازهای مشعل، صدور خدمات فنی و مهندسی داشتیم.

وزیر امور خارجه عراق با حسین امیرعبداللهیان دیدار و گفتگو کرد.

رییس سازمان اداری و استخدامی گفت: هر گونه استخدام در دستگاه‌های اجرایی صرفا از طریق آزمون انجام می‌شود.

رئیس صدا و سیما گفت: تغییر معاون سیاسی این سازمان شایعه است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه هیچ جنگی در منطقه صورت نمی‌گیرد، گفت: به هیچ‌وجه تغییری در ژئوپلیتیک منطقه نمی‌پذیریم و این برای همه روشن است.

سخنگوی دولت، گفت: در کشور 52 مشعل گازی وجود دارد که تا پایان سال 21 مشعل به طور کامل خاموش می‌شوند یعنی گاز آن هدایت خواهد شد که به سرمایه بدل می‌شود.

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با پیشنهاد رییس جمهور و موافقت رهبری به عنوان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد.

رئیس سازمان محیط زیست گفت: تا آخر سال حداقل 21 فلر (مشعل گازی) در شرق کارون خاموش می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در واکنش به بیانیه اخیر سه کشور اروپایی عضو برجام گفت که طرف‌های غربی نباید انتطار داشته باشند ایران برجام را کامل اجرا کند ولی آن‌ها به تعهدات خود عمل نکنند.

نمایندگان مجلس به منظور تأمین نظر شورای نگهبان طرح اصلاح ماده (5) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی را اصلاح کردند.

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که دوشنبه هفته آینده (27 شهریورماه) جلسه رای اعتماد وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برگزار می‌شود.

یک رسانه عربی به فروپاشی ائتلاف خارج نشین مخالفان و معاندان جمهوری اسلامی ایران در آستانه سالگرد اغتشاشات سال گذشته اشاره کرد.

تاریخچه علاقه ویژه رهبر انقلاب به مردم خراسان جنوبی به سال 1342 برمی گردد. زمانی که سفر تبلیغی‌شان را به بیرجند در محرم سال 1342 داشتند و اولین دستگیری ایشان توسط ساوک در این شهر انجام شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار نماینده ویژه نخست وزیر پاکستان بر ضرورت حمایت از ابتکارات منطقه‌ای در چارچوب همسایگان در راستای کمک به حل چالش‌های افغانستان تاکید کرد.

حمایت امیر عباس هویدا از بهائیان باعث شد بهائیان قدرت زیادی در ایران به دست بیاورند و در این میان او نیز از حمایت موساد بهره کافی برد.