پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

موشک کروز ابومهدی با حضور وزیر دفاع، جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش و فرمانده نیروی دریایی سپاه به یگان‌های دریایی ارتش و سپاه الحاق شد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با موشک کروز دریایی «ابومهدی» را منحصربفرد خواند و گفت: در نرم‌افزار طراحی مسیر پروازی این موشک از هوش مصنوعی استفاده شده و می‌توان از عمق خاک کشور با حداکثر سرعت عملیاتی به اهداف متحرک دریایی شلیک و ناوشکن‌های دشمن را منهدم کرد.

رئیس پارلمان صربستان در دیدار با وزیر امور خارجه کشورمان از سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشورش قدردانی کرد.

وزیر کشور با تقدیر از عملکرد استاندار بوشهر و مجموعه استانداری گفت: استان بوشهر در ارزیابی انجام شده رتبه خوبی گرفته است

جانشین فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به احتمال تخلیه نفت نفتکش ایرانی توسط امریکایی‌ها گفت: یکی از سیاست‌های ما در قبال دشمنان این ملت مقابله به مثل است.

ارسال پیام‌های اشتباه از سوی جنتلمن‌های داخلی برای کرواتی‌های خارجی حکایتی مرموز در 3 پرده است.

یک مقام آگاه در تشریح خود از ضربه سنگین به تیم تروریستی مرتبط با رژیم صهیونیستی گفت: این جریانات بدانند یک لحظه در آرامش نخواهند بود و این ضربات کاری ادامه خواهد داشت.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی نیری مشاور عالی رئیس قوه قضائیه در روزها، ماه‌ها و حتی سال‌های گذشته هیچ سفری به آلمان نداشته و این خبر از مبنا کذب است.

5 ساله و 10 ساله‌اند، چشم انتظار پدر تا برای شب تولدش او را شگفت‌زده کنند، برایش استوری‌های غرورآفرین زده‌اند به او افتخار می‌کنند اما بی‌خبر از داغی جانسوز که درست همان روز تولد پدر، قلبشان را نشانه گرفته است.

استواریکم "محمدرضا شیخی" و سه افسر پلیس راه درپی حمله تروریستی اشرار و کوردلان معاند به واحد گشتی پلیس راه سیستان و بلوچستان در محور (خاش - تفتان) به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. تنها طفل پنج ماهه شهید شیخی در روز شهادت حضرت علی اصغر (ع) یتیم شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ایذه از شهادت دو تن از ماموران پلیس این شهرستان در درگیری با سارقان مسلح خبر داد.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت حل مسائل منطقه‌ای توسط کشورهای منطقه تصریح کرد: دخالت بیگانگان فقط مسائل را پیچیده‌تر می‌کند و جمهوری اسلامی ایران با حمایت از مذاکرات صلح بین ارمنستان و آذربایجان، امیدوار است این مذاکرات باعث استقرار و تقویت صلح، امنیت و آرامش هر چه بیشتر در منطقه شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: فقدان قوانین عادلانه بین المللی در حوزه سایبر موجب مداخلات نا امن کننده‌ی امریکا در سطح جهانی شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: ایران برای صادرات رادیوداروها و تجارب هسته‌ای به ترکیه آمادگی دارد.