جمعه 27 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

علی‌آبادی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفت.

سامانه شبیه‌ساز مراقبت پرواز نیروی هوایی ارتش با حضور سردار محمد شیرازی رئیس دفتر نظامی رهبر انقلاب رونمایی شد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دو فوریت لایحه حجاب در مجلس رای ندادند.

نمایندگان مجلس به علی‌آبادی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت صنعت، معدن و تجارت اعتماد کردند.

گزینه پیشنهادی تصدی گری وزارت صمت با اشاره به بخش های مختلف برنامه مدیریتی در وزارت صمت گفت: در برنامه من چند اقدام راهبردی وجود دارد؛ برنامه راهبردی ما تاکید بر صنعت صادرات محور است.

نمایندگان موافق و مخالف عباس علی‌آبادی، وزیر پیشنهادی صمت به بیان نظرات خود پرداختند.

وزیر خارجه کشورمان بهره‌مندی ایران و ونزوئلا از منابع سرشار انرژی، ظرفیت‌های مکمل و مشترک اقتصادی و تجاری و وجود اراده‌ی جدی را ضامن اجرای توافق راهبردی 20‌ساله و تحقق عملی منافع دو ملت دانست.

مقامات عالی‌رتبه ایران و ونزوئلا در حضور روسای جمهور دو کشور 19 سند همکاری امضا کردند.

بررسی برنامه و صلاحیت عباس علی آبادی برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت و اخذ رأی‌اعتماد در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.

نامه رییس جمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.

رئیس جمهور بی‌اثرسازی تحریم و قدرتمندشدن در حوزه اقتصادی را موثرترین راه مقابله با تحریم‌ها دانست و گفت: جوانان ایرانی به‌وسیله شرکت‌های دانش‌بنیان از تحریم‌ها فرصت ساختند و توانستند ایران را در برابر تکانه‌ها به آرامش و ثبات برسانند.

هر روز اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود که دنبال کردن آن‌ها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل‌های صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهم‌ترین وقایع روز آگاه می‌کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، تحریم‌های فرامرزی ایالات متحده آمریکا را خلاف قوانین بین‌المللی دانست و تصریح کرد که این اتحادیه با وجود تحریم‌های گسترده‌ای که در پی جنگ اوکراین علیه روسیه وضع کرده است، اعتقادی به تحمیل قوانین خود بر کشورهای ثالث ندارد.

رئیس قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه گوش شنوایی برای شنیدن انتقادات دارد و از هر نوع انتقاد مستدل و منطقی استقبال می‌کند.

رسانه‌های ضدانقلاب آرام آرام در حال روایت حمله پویا مولایی با خودرو به مأموران پلیس ایذه ولو با استناد به رسانه‌های داخلی بودند که اکانت منتسب به خواهر پویا مولایی، پنبه روایت‌های قبلی و حتی "اقدام قهرمانانه" منافقین را که در حال خوشحالی بودند، زد.

وزیر کشور با اشاره به طراحی سامانه ای برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، گفت: این طرح آماده اجراست.