جمعه 27 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه الف

سیاسی وب‌گاه الف

فرمانده کل سپاه در پیامی به محضر رهبر انقلاب، از الطاف معظم له نسبت به بسیجیان و گروه‌های جهادی قدردانی و بر آمادگی بسیجیان برای یک نبرد بزرگ و یک جهاد عظیم و اعجاز جدید تاکید کرد.

نماینده آمریکا در سازمان‌های بین‌المللی در وین در بیانیه‌ای در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تکرار ادعاهای غرب درباره اهداف برنامه هسته‌ای ایران، خواستار همکاری کامل ایران با آژانس در زمینه اجرای موارد توافق شده در مارس گذشته شد.

بسته تقنینی مرکز پژوهش های مجلس با محوریت مجازات اقدامات غیرمجاز مرتبط با تجهیزات کاوش یا اکتشاف میراث فرهنگی ارائه شد.

وزیر امور خارجه در مقاله‌ای نوشت: تجربه ایران در مقابله با یکجانبه گرایی افسارگسیخته، یک دارایی کم نظیر برای بریکس خواهد بود و عضویت در این گروه، جمهوری اسلامی ایران را از ظرفیت جدیدی در دیپلماسی اقتصادی چندجانبه بهره مند خواهد ساخت.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: برد موشک فتاح فعلا 1400 کیلومتر و در آینده برد آن را اضافه می‌کنیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه این مدت ملت ما را پیش برده و علی رغم خواست دشمنان گام‌های بزرگی را برداشته در پرتو ایمان و امید بوده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بزودی اصلاحیه قانون شورای رقابت در مجلس بررسی و به شور گذاشته می شود.

رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عربی داشت.

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با اشاره به این که سیاست جهانی برای به انزوا کشاندن ایران با شکست مواجه شده است، گفت که ایران با بهره‌بردن از چارچوب‌های مختلف چندجانبه‌گرایی از جمله از طریق عضویت در گروه بریکس و سازمان همکاری شانگهای از ظرفیت‌های آن‌ها برای ارتقای همکاری‌ها بهره‌مند خواهد شد.

رونمایی از موشک هایپرسونیک «فتاح» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عربی داشت.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: موشک فتاح به دلیل نوع حرکت آن که در جهات و ارتفاع مختلف است توسط هیچ موشکی قابل انهدام نیست.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: تغییر هندسه جهانی از 15 خرداد سال 42 شروع شد.

موشک هایپرسونیک فتاح با حضور آیت‌الله سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور رونمایی شد.

اینکه در عالی ترین و پیچیده ترین سطح ناگزیر از تدبیر امور «دنیا» باشی، و همچنان «مرد خدا» بمانی، ویژگی ممتاز و منحصر بفرد آیت الله خامنه ای است.

نماینده مردم اراک در مجلس گفت: دولت سیزدهم سیاست همسایگی و توجه به کشورهای منطقه را به خوبی دنبال می‌کند که این رویکرد موجب تحکیم ثبات و صلح در منطقه می‌شود.