دوشنبه 1 دی 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی با اشاره به غیرواقعی بودن لیست اساتید اخراجی از دانشگاه‌ها تاکید کرد: برخی از اساتید که نام آنها در لیست جعلی آورده شده است اخراج خود را از دانشگاه تکذیب کردند و اسامی دیگری در این لیست دیده می‌شود که قبلا از دنیا رفته‌اند.

در تهران مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین با نام «حیاتنا الحسین» پس از اقامه نماز صبح با قرائت زیارت شریف اربعین، از ساعت 6 صبح در مسیرهای 5 گانه منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم آغاز شده است.

در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر تخریب فضای پخش اخبار سیما، روابط عمومی این سازمان اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

بخش‌هایی از سریال «مختارنامه» تحت عنوان فیلم «دلیران ایران» در دو قسمت روی آنتن شبکه آی‌فیلم می‌رود.

پخش شبکه «خبر 2» به صورت آزمایشی در بستر گیرنده‌های دیجیتال و ماهواره‌ای آغاز کرد.

محمد دلاوری، مجری تلویزیون معتقد است که هنرمند به عرضه هنرش زنده است و نمایش خانگی می‌تواند بستر مناسبی برای عرضه محتوا باشد.

حجت‌الاسلام محمدرضا زائری به عنوان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری دموکراتیک خلق الجزایر منصوب شد.

هنوز هم بعد از گذشت پنج دهه آن تصاویر سیاه و سفید «دلیران تنگستان» از صحنه‌های ماندگار از مبارزه ایرانیان با استعمار به طور ویژه استعمار انگلیس است. سال‌ها بعد «کیف انگلیسی» و «آتش و باد» ساخته شده و این روزها هم رضا میرکریمی به دنبال رئیسعلی است.

آخرین خبرها حاکی از آن است که شبکه جهانی جام‌جم پس از 26 سال قرار است از پخش ماهواره‌ای به شیوه برودکست (Broadcast) محروم شود. از همان زمان که حرف و حدیث‌هایی درباره تعطیلی این شبکه به گوش رسید و تکذیب نشد، مشخص بود که دوره فعالیت جام‌جم حداقل به شکل قبلی به پایان رسیده است.

اجرای نمایش «آنتیگونه» به کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان، اختتامیه نمایش «فردا» در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان و برگزاری اولین دوره آموزش تئاتر برای توانمندسازی مربیان آموزش و پرورش در رودهن از تازه‌ترین خبرهای نمایشی است.

مرتضی پورصمدی فیلمبردار سینما و تلویزیون در سن 70 سالگی درگذشت.