سه‌شنبه 2 دی 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

رضا حداد کارگردان فقید تئاتر که از دنیا رفت، جزو کارگردان مستقل این عرصه بود.

بیژن مقدم مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران گفت: درصدد راه اندازی کتابخانه تخصصی پهلوی شناسی در نیاوران هستیم.

خردسال‌ترین زائر ثبت نام شده حج تمتع امسال، یک نوزاد 9 ماهه و مسن‌ترین زائر یک مرد 111 ساله از کردستان است.

رسانه انجمن روزنامه‌نگاران آسیا در مقاله‌ای، با معرفی سفیر کشور کرواسی در تهران، او را یک سفیر عجیب و خلاف تعریف‌های کلیشه‌ای دیپلمات‌ها توصیف کرد.

با نزدیک شدن به پایان دومین ماه سال 1402، تعداد تماشاگرانی که از ابتدای امسال فیلم های روی پرده سینماها را تماشا کرده‌اند به بیش از 4 میلیون و 600 هزار نفر رسید.

جانی دپ بازیگر شناخته شده هالیوودی در نشست خبری اکران فیلم افتتاحیه جشنواره کن گفت من دیگر نیازی به هالیوود ندارم، همه من را می‌شناسند.

دیدن خوشبختی، شهرت و ریخت‌وپاش‌های تجملاتی آنها حس حسادت را در خیلی از افراد بوجود می‌آورد.

دومین رویداد علم شهر قرآن و روان شناسی با همکاری هسته پژوهشی قرآن و روان شناسی دانشگاه تهران برگزار می شود.

با توجه به آیات قرانی نذر در ادیان گذشته نیز وجود داشته است و نذر کردن شرایط خاصی دارد واگر با صیغه نذر خوانده شود عمل کردن به آن واجب است.

سیدمجتبی هاشمی در سال 1359 گروه ضربتی بنام گروه «فداییان اسلام» را تشکیل داد.

مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت از وضعیت جسمانی رضایت‌بخش حمید فیلی هنرمند پیشکسوت بعد از عمل جراحی مغز خبر داد.

خیام نیشابوری در قرن پنجم و ششم هجری و در دوره‌ی حکومت سلجوقی زیست، او را فردی صریح‌الهجه با تفکری آزاد و البته عاقبت‌اندیش و مدبر خوانده‌اند.

«فلسفه «دم غنیمت شماری» و «خوش‌باشی» که در جان و جهان رباعی‌های خیام مستتر است، باعث شهرت و آوازه شگفت این حکیم روشن‌اندیش در ایران و جهان شده است.»

مراسم یادبود مرحوم عماد افروغ با رونمایی از کتاب «ایران آینده» با حضور خانواده مرحوم افروغ، حجت‌الاسلام علی‌محمدی، محسن دنیوی، حامد ملک‌زاده و محسن دوباشی برگزار شد.

«تقویت علمای درباری، ایجاد بدعت‌های جدید در دین، ترویج بی اخلاقی‌هایی از قبیل زنا و لواط، زمینه سازی ظهور فرق انحرافی و... همگی از جمله اقداماتی بود که بنی عباس به کار برد تا جامعه شیعیان را ضعیف کند»

شهریه‌های درخواستی برخی مدارس غیرانتفاعی برای مهر 1402 با افزایش قابل‌توجه همراه بوده و همین موضوع موجب شگفتی و البته سردرگمی خانواده‌ها شده است؛ برخی مدارس شهریه 60، 53 و 50 میلیون تومانی برای ثبت‌نام در دبستان دارند!