سه‌شنبه 2 دی 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

همزمان با فرارسیدن شب‌های قدر مراسم احیا و عزاداری در اماکن متبرکه و هیئت‌ها برگزار می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محفل انس با قرآن ویژه بانوان گفت: جامعه اصیل ایرانی پس از گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی در مسیر تکامل خودش قرار دارد. در این مسیر هیچ ارتجاعی پذیرفتنی نیست و هیچ بازگشت به عقبی نباید رخ دهد و این جامعه اصیل اجازه بازگشت به دوران جاهلیت را نخواهد داد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برخلاف شایعه‌سازی‌هایی که در فضای‌مجازی اتفاق افتاده کامران نجف‌زاده با برنامه «اتاق مخفی» از اوایل تابستان به تلویزیون خواهد آمد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه کسی که سابقه تحصیلی ندارد حتما در آزمون خرداد ماه آموزش پرورش شرکت کند، گفت: نمره داوطلبی که سابقه تحصیلی نداشته باشد، صفر رد می‌شود و این امر تاثیر شکننده‌ای بر نمره کل داوطلب خواهد گذاشت.

سازمان حج و زیارت، هزینه سفر زمینی و هوایی به عتبات عالیات را اعلام کرد.

پیکر مرحوم کیومرث پوراحمد درمیان اندوه فراوان خانواده، همکاران و طرفدارانش در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تشییع و خاکسپاری شد.

انجمن علمی روان پزشکان در مورد بازتاب‌های درگذشت مرحوم کیومرث پوراحمد اطلاعیه داد.

تهیه کننده «نون خ» در گفت و گویی در شبکه خبر از ویژگی‌های این مجموعه سخن گفت.

پیکر کارگردان پیشکسوت سینما و خالق «قصه‌های مجید» با حضور جمعی از هنرمندان صبح جمعه 18 فروردین در بهشت زهرا (س) تشییع و خاکسپاری شد.

یک کارشناس مسائل مذهبی در خصوص آداب خوابیدن که در روایات بیان شده نکاتی را بیان کرد.

قصاب‌ها همیشه توی ذهنمان مردهایی چهار شانه، اخمو با یک سبیل تاب خورده‌اند. کسانی که آن‌قدر زور توی بازوهایشان هست که راسته گوشت را می‌کوبند روی میز و شقه می‌کنند. روایت متفاوت قصاب خوش رو و جوانمردی که شهید شد را می‌خوانید.

تابلوی «نسل بُت شکن» اثر حسن روح‌الامین هنرمند نقاش به مناسبت سالروز ولادت امام حسن مجتبی (ع) رونمایی شد.

همسر شهید مقداد مهقانی گفت: هرگز مانع رفتن مقداد به سوریه نشدم و حتی در خصوص نرفتن و یا به تأخیر انداختن سفرش یک کلمه سخن به زبان نیاوردم.

دادستان مرکز استان گیلان در رابطه با نامه کشف شده در محل فوت کیومرث پوراحمد واکنش نشان داد.

رئیس صداوسیما در حکمی معاون سیاسی صداوسیما را به سمت رییس ستاد انتخابات صداوسیما منصوب کرد.