شنبه 11 مرداد 1404

فرهنگی وب‌گاه الف

فرهنگی وب‌گاه الف

مراسم یادبود منوچهر اسماعیلی، صدای ماندگار کشورمان که دوشنبه، 31 مرداد ماه درگذشت، امروز (شنبه) پنجم شهریور برگزار می‌شود.

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از اختصاص یارانه 10 میلیارد تومانی به «سامانه خرید از کتابفروشی» خبر داد.

کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران از برگزاری رالی بین‌المللی گردشگری «خزر تا خلیج فارس» در اردیبهشت‌ماه سال 1402، همزمان با روز ملی خلیج فارس خبر داد.

رئیس سازمان سینمایی شب گذشته به اتفاق یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان سینمایی و مدیر کل روابط عمومی به عیادت محمود گبرلو منتقد و برنامه ساز حوزه سینما رفت.

دختر استاد ابتهاج، با بیان اینکه امروز امانت پدر را به شما می سپاریم، گفت: پاسدار سایه باشید و در غیاب ما به این خاک سر بزنید.

مهمترین فراز زندگی عالمانه و عارفانه حضرت آیت الله ناصری «نهادینه شدن روح انتظار» در این عالم ربانی بود، او نمونه ای واقعی از یک شیعه منتظر بود که پیوسته با یاد امام غائبش می زیست و انتظار ظهورش را می کشید.

31 رسانه صوت و تصویر فراگیر در مرداد ماه سال جاری با سپری کردن مراحل اداری و احراز شرایط صدور مجوز، موفق به اخذ مجوز قطعی (مجوز دائمی) و غیرقطعی (مجوز موقت) از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر (ساترا) شدند.

مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان گفت: مراسم خاکسپاری مرحوم ابتهاج ساعت هشت صبح فردا در باغ محتشم رشت جنب حوزه هنری انجام می شود.

موزه کتاب مقدس در واشنگتن، یک انجیل دست نویس 1000 ساله را به یونان باز می‌گرداند.

بازیگر فیلم سینمایی «ازدواج صورتی» گفت: امروز تخصص کنار رفته است و کسانی می‌توانند کار کنند که ارتباطات دوستانه، سیاسی و اجتماعی داشته باشند.

در ایام محرم و صفر و سفر زائران اربعین حسینی به عراق جهت زیارت سرور و سالار شهیدان، سودجویانی هستند که با ترفندهای مختلفی اقدام به جعل و کلاهبرداری از زائران می کنند که در ادامه به بیان برخی نکات جهت آگاهی از این ترفندها خواهیم پرداخت.

روزگاری بود که مردم تهران و شهرهای بزرگ ایران هنوز در جوی خیابان‌ها رخت می‌شستند و این روزگار زیاد هم دور نبود؛ دهه 50 شمسی بود.

زمان و مکان مراسم تشییع و خاکسپاری آیت الله شیخ محمد علی ناصری عصر جمعه از طرف بیت آن مرحوم اعلام شد.

آیت‌الله سید احمد خاتمی با اشاره به موضوع مذاکرات احیای برجام اظهار کرد: مذاکره کنندگان از جنس مردم و امین و شجاع هستند و مطمئن باشید که به دشمن باج نخواهند داد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: گناه نکردن، شرط اول دستیابی به تقوا است همه گناهکاران برای گناه خود توجیهاتی ردیف می‌کنند؛ برخی به خاطر دستیابی به یک جایگاه مادی یا قدرت دنیوی گناه می‌کنند اما هیچ توجیهی برای گناهکاری پذیرفتنی نیست.