ورزشی وبگاه الف
ورزشی وبگاه الف
صادق محرمی توانست با قهرمانی در لیگ کرواسی، به رکورد هشت قهرمانی در لیگ برسد.
مهدی طارمی بعد از چهار سال با سری بالا پورتو را ترک کرد.
قهرمان پنج دوره لیگ اروپا به جذب مهاجم ایرانی بایرلورکوزن علاقهمند شده است.
با تصمیم سازمان لیگ، دیدار تیمهای پیکان و استقلال در ورزشگاه پاس قوامین برگزار خواهد شد.
سه متهم پرونده فساد در فوتبال که نامشان در پرونده صعود مس رفسنجان به لیگ برتر در فصل 99- 1398 به چشم میخورد در کمیته اخلاق حضور پیدا کردند.
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال معتقد است که بیش از 10 امتیاز تیم فوتبال پرسپولیس طی فصل جاری لیگ، ناشی از اشتباهات داوری بوده است.
سرمربی شمسآذر تاکید کرد: برای شرافت خودمان مقابل پرسپولیس بازی کردیم و به دلیل اشتباهات فردی دو گل دریافت کردیم.
باشگاه پیکان با انتشار بیانیهای نسبت به حاشیهسازی آبیپوشان تهرانی برای تغییر محل آخرین دیدار لیگ برتر واکنش نشان داد.
تیم فوتبال نفت آبادان با شکست برابر ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تیم به لیگ آزادگان سقوط کرد.
پرسپولیس با برد ارزشمند برابر شمسآذر در قزوین، در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ جایگاه خود را در صدر جدول ردهبندی تثبیت کرد.
تیم فوتبال هوادار از هفته بیستونهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران در خانه مقابل نساجی شکست خورد.
سالار آقاپور به عنوان بهترین بازیکن جوان فوتسال جهان انتخاب شد.
پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: افراد سالم باید در آکادمی استقلال حضور داشته باشند، اگر به افرادی پیشنهاد داده شد که قبلا در استقلال سابقه فعالیت دارند و کارنامهشان پاک نیست.
کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که تمام رقابتهای آسیا در فصل پیش رو با VAR برگزار خواهد شد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون کشورمان خواهان ارائه توضیحاتی در زمینه پرونده فساد اخیر شده است.