دوشنبه 27 بهمن 1404

ورزشی وب‌گاه الف

ورزشی وب‌گاه الف

در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال سپاهان ایران مقابل تیم آلمالیق ازبکستان به نخستین برد آسیایی خود رسید و به صورت موقت صدرنشین شد.

بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: گل‌هایی که زده می‌شود حاصل کار تیمی است و خوشحالم که بردیم، یک کار تیمی واقعی را از سپاهان دیدیم.

رقابت های پاراشنا بازی های پاراآسیایی در ماده 100 متر قورباغه با قهرمانی و نایب قهرمانی نمایندگان ایران همراه بود.

باشگاه پرسپولیس در نظر دارد تا به دلیل مصدومیت مدافع خود در بازی تیم ملی، از فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) غرامت دریافت کند و در این راستا اقدام کرده است.

رئیس فدراسیون والیبال می‌گوید بازنشسته نیست و می‌تواند تا 65 سالگی فعالیت خود را در دستگاه ورزش کشور ادامه بدهد.

اسطوره تیم ملی آرژانتین تصمیمی برای انتقال قرضی ندارد.

رقابت‌های پارادوومیدانی بازی‌های پاراآسیایی در روز نخست با سه مدال پرتاب دیسک به پایان رسید.

مهاجم ایرانی تیم رم در بازی مقابل مونتزا دچار آسیب‌دیدگی شد.

نخستین مدال کاروان ورزش ایران در چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی توسط بانوان به دست آمد اما پس از آن پرتابگر وزنه کشورمان موفق شد نخستین مدال طلای این بازیها را به گردن بیاویزد.

دارنده دو نشان نقره مسابقات جهانی کشتی با انتقاد از حسین کنعانی‌زادگان گفت: در گروه چهار تیمی، سوم می‌شوند، از بیت‌المال جایزه می‌گیرند و فخرفروشی می‌کنند.

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 19:30 فردا به مصاف استقلال تاجیکستان خواهد رفت.

تیم فوتبال روستوف در شب گلزنی محمد محبی، توانست گروژنی را شکست دهد.

تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین یکشنبه را از ساعت 19 در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال می‌گوید قراردادهای این باشگاه 200 میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است.

کارشناس داوری فوتبال در خصوص پنالتی استقلال در نیمه اول مسابقه با هوادار نظر داد.

استقلال در هفته ششم لیگ برتر فوتبال در حالی که با دو گل حریف خود عقب بود، توانست به بازی برگردد و با کامبکی شیرین در مقابل تماشاگران خود تیم هوادار را شکست دهد.