الهامی: کرمان به قطب فوتبال ایران تبدیل شده / هفته اول جام حذفی برای لیگ برتریها خیلی سخت است
سرمربی تیم فوتبال نساجی گفت: در جام حذفی هفته اول برای تیمهای لیگ برتری خیلی سخت است.
خبرگزاری میزان - ساکت الهامی، سرمربی تیم فوتبال نساجی در نشست خبری پس از بازی مقابل آرمان گهر در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی صحبتهایی را انجام داد که گزیده آن را در زیر میخوانید:
*کرمان به قطب فوتبال ایران تبدیل شده است. خیلی با شیب تندی جلو میرود و در آینده نزدیک فکر میکنم زنگ خطری برای کل کشور باشد و از تیمهای مازندرانی و تبریزی و مشهدی عبور خواهد کرد و برای اصفهانی هم رقیب سرسختی خواهد بود. اگر بخواهیم بگوییم فقط پول دارند، اصلا چنین چیزی نیست و آنها به فوتبال کشور ما در حال کمک هستند.
*در جام حذفی هفته اول برای تیمهای لیگ برتری خیلی سخت است، مخصوصا اینکه حریفتان تیم خوبی از لیگ دسته اولی باشد. حدس من این است که اگر شرایط کمک شان کند، آرمان گهر نیز وارد لیگ برتر خواهد شد. در اواخر مسابقه خیلی ما را اذیت کردند. از نظر آب و هوایی هم استان کرمان با توجه به ارتفاعی که دارد تیمها از دقیقه 70 به بعد کم میآوردند و ما هم مستثنی نبودیم.
*این باخت به نفع آنها شد، چون خیال شان در ادامه راه راحت شد و بهتر میتوانند برای رسیدن به لیگ برتر تلاش کنند. از داوران جوان هم تشکر میکنم. هیچ کدام از آنها را نمیشناختم، اما همانطور که شرایط برای مربیان است باید برای داوران هم وجود داشته باشد و اعتماد کنیم. اگر فدراسیون فوتبال در این دوره نتواند اعتمادی بین مربیان و داوران به وجود بیاورد، دیگر در هیچ دورهای نخواهد توانست.
- بیشتر بخوانید:
- فولاد و نساجی به تساوی رضایت دادند