یک‌شنبه 4 آذر 1403

الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان بررسی می شود

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و بررسی برخی اتفاقات سال گذشته برگزار می شود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و بررسی برخی اتفاقات سال گذشته برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در بازدید از دانشگاه مراغه ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه (ع) از همکاران خود در دانشگاه مراغه که پذیرای این نشست شدند، قدردانی کرد و گفت: سازمان امور دانشجویان و دانشگاه مراغه باهم در یک‌سو میزبان این نشست هستیم و هردو مخاطب میهمانان در نقد و پیشنهادات خواهیم بود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه برگزاری چنین نشستی در دانشگاه مراغه موجب تجربه‌اندوزی برای دانشگاه مراغه خواهد شد، افزود: نشست معاونان دانشجویی از نوع نشست کاری است و ما هدفمان این نیست که در یک دانشگاهی چند روز به دور هم جمع شویم و همدیگر را ببینیم و از اماکن تاریخی بازدید کنیم.

ارژنگ ضمن تأکید بر اینکه به دنبال خروجی خوبی از این نشست هستیم؛ اظهار کرد: هفتادو دومین نشست معاونان دانشجویی با دو رویکرد 1. الگوی تأمین مالی حوزه تغذیه و رفاهی دانشجویان و 2. بررسی برخی اتفاقات سال گذشته و فضای سیاسی دانشگاه‌ها دوم تا چهارم شهریور ماه برگزار می‌شود.

وی به احترام، تکریم، ارزش‌گذاری، نظم در بخش‌های مختلف، بهداشت ایمنی و امنیت این نشست اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: نشست باید به‌گونه‌ای باشد که غنا و پربار بودن جلسه را میهمانان متوجه شوند و احساس کنند خروجی خوبی دستگیرشان شده است.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص اهمیت انعکاس این نشست گفت: هم مهمان و هم میزبان دوست دارد که کار به شکل مناسبی انعکاس پیدا کند و ازآنجا که مراغه مرکز استان نیست ولی ارزش ذاتی و تاریخی زیادی دارد، این ارزش باید بیشتر نشان داده و منعکس شود.

وی افزود: درست است که این نشست یک نشست کاری است ولی نشست کاری منتج به نتایج روشن باید به مردم و دانشجویان منتقل شود.

ارژنگ امیدآفرینی و اعتمادسازی سازی را در نتیجه کار رسانه‌ای پر اهمیت شمرد و گفت: باید دانشجویان بدانند نفراتی هستند که برآن‌ها کار می‌کنند و برای مثال چند روزی را نشسته‌اند و فقط حول مسئله غذای آنها در دانشگاه به گفت‌وگو و تأمل می‌پردازند، پس انعکاس امید و ضرورت اعتمادسازی و انتقال دغدغه‌مندی مسئولین از اولویت‌های این نشست می‌باشد.