امام باقر
امام باقر
من از آقای دکتر کدخدایی تشکر میکنم؛ هم نسبت به خدمات ایشان به کل شورا و هم نسبت به شخص خودم و ان شاءالله اجر آخرت نصیب ایشان بشود.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به پایان ماموریت عباسعلی کدخدایی گفت: دکتر کدخدایی سخنگوی خوبی برای شورای نگهبان بودند و در این مدت مسئولیت با متانت، استدلال و منطق، به خوبی از شورای نگهبان دفاع و آبروی آن را حفظ کردند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اتمام مسئولیت کدخدایی در سمت سخنگویی شورای نگهبان، گفت: به آقای دکتر کدخدایی خیلی اصرار کردم که شما همچنان سخنگو باقی بمانید اما ایشان نپذیرفتند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به اتمام مسئولیت کدخدایی در سمت سخنگویی شورای نگهبان، گفت: به آقای دکتر کدخدایی خیلی اصرار کردم که شما همچنان سخنگو باقی بمانید اما ایشان نپذیرفتند.
دبیر شورای نگهبان گفت: دکتر کدخدایی سخنگوی خوبی برای شورای نگهبان بودند و در این مدت مسئولیت با متانت، استدلال و منطق، به خوبی از شورای نگهبان دفاع کردند.
دبیر شورای نگهبان گفت: کدخدایی سخنگوی خوبی برای شورای نگهبان بود و در این مدت مسئولیت با متانت، استدلال و منطق، به خوبی از شورای نگهبان دفاع کرد و آبروی شورای نگهبان را حفظ کرد.
بعد از واقعه سقیفه و غصب خلافت امیرالمومنین علیه السلام که ناشی از بی بصیرتی مردم در جامعه اسلامی آن روز بود، غاصبان خلافت سوار بر اریکه قدرت بر اعتقادات مسلمانان تاختند و با استفاده از متدهای مختلف، بر بی بصیرتی مردم افزودند.
حجتالاسلام علی ناصر، کارشناس مسائل مذهبی گفت: امام جواد (ع) در آماده سازی مردم برای دوران غیبت نقش بسیار تاثیر گذاری داشتند و زمینه پذیرش این دوران را فراهم کردند.
در دوره امامت امام جواد (ع) بر خلاف دوره امام باقر (ع) و امام صادق (ع) که جریان «اباحه گری» و «غلوگرایی» بیشتر در قالب فرقه های انحرافی رشد کرده بودند.
سرپرست معاونت فنآوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان هرمزگان گفت: استفاده از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزههای آموزش، پژوهش، فرهنگی و فعالیتهای فناورانه در شرایط کنونی میتواند راه حل مناسبی برای برون رفت از مشکلات کنونی جامعه در بخشهای مختلف باشد.
معاون اول دادستان کل کشور بر لزوم آشنا سازی جوانان در خصوص جنایات آمریکا تاکید کرد.
حدیث امام باقر (ع) درباره پرورش باطن را در این مطلب بخوانید.
حدیث امام باقر (ع) درباره نشانههای ظهور را در این مطلب بخوانید.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اهمیت حدیث در میان مسلمانان به این دلیل است که کلام معصوم، از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب میشود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهشهای تاریخی است. امام باقر (ع): البر و الصدق ینفیان الفقر و یزیدان فی العمر و یدفعان عن صاحبهما سبعین میت سوء. کار خیر و صدقه، فقر را می برند، بر عمر می افزایند و هفتاد مرگ بد را از...
حدیث امام باقر (ع) درباره کار نیک و صدقه دادن را در این مطلب بخوانید.