سه‌شنبه 18 شهریور 1404

امام جمعه موقت بیرجند منصوب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امام جمعه موقت بیرجند منصوب شد

بیرجند - ایرنا - نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در حکمی حجت الاسلام «محسن مشرفی» را به عنوان امام جمعه موقت بیرجند منصوب کرد.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند در حکم حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی آمده است: با عنایت به نقش بی بدیل نمازجمعه و امامت جمعه در هدایت جامعه، بصیرت افزایی، ارتقاء فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و انسانی، دشمن شناسی، بیدار نگه داشتن مخاطبین و با توجه به شایستگی، توانمندی و جامعیت حضرتعالی در انجام این مهم؛ جنابعالی را به امامت جمعه موقت بیرجند منصوب و از پروردگار متعال توفیقات روزافزون شما را درخواست دارم.

وی بیان کرد: از اینکه با همه گرفتاری و مسئولیت خود این پیشنهاد را پذیرفته‌اید، متشکرم.

مدیر حوزه علمیه خراسان جنوبی و دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان جنوبی از جمله سوابق امام جمعه موقت بیرجند است.

مراسم تجلیل و بدرقه حجت الاسلام محمد مختاری امام جمعه موقت بیرجند نیز هفته گذشته با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی برگزار شد.

*س_برچسب‌ها_س*