یک‌شنبه 2 آذر 1404

امام حسین

امام حسین

وب‌گاه مشرق نیوز

برخی صاحبنظران با هشدار نسبت به مسئله استحاله فرهنگی تأکید می کنند که اگر طلاب و حوزویان در حوزه تبلیغ به تناسب یورش دشمن مقابله به مثل نکنند؛ امکان تکرار عاشورا دور از ذهن نیست.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

یک سخنران مذهبی گفت: جریان صهیونیست و سپاه ابلیس نمی‌تواند از امام حسین (ع) عبور کند و حضرت سیدالشهدا (ع) را حذف کند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

«آینه در کربلاست» از محمدرضا سنگری روایتی کامل از واقعه عاشوراست، که توسط انتشارات قدیانی به چاپ رسیده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

به مناسبت ایام شهادت و عزاداری سیدالشهدا اشعار آیینی شعرای مختلف را در این گزارش بخوانید.

خبرگزاری تسنیم

برای ساماندهی و پیش‌بینی خدمات مناسب رفاهی، حمل و نقلی و بیمه‌ای برای زوار اربعین، ثبت‌نام در سامانه «سماح» ضروری است اما انجام این امر شرایطی دارد که در این مطلب به تشریح آن پرداخته‌ایم.

وب‌گاه خبر آنلاین

کبهان نوشت: امام جماعت مسجد مکی دیروز در حالی که سراسر کشور و از جمله زاهدان، صحنه ابراز محبت ملت ایران نسبت به حضرت سیدالشهدا (ع) و انزجار از یزید بود، سخنان منافقانه‌ای بر زبان راند که بلافاصله مورد استقبال و بازتاب توسط سوی رسانه‌هایی بدنامی مثل بی‌بی‌سی و رادیو فردا و اینترنشنال و صدای آمریکا قرار گرفت.

خبرگزاری میزان

مراسم شام غریبان اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، شامگاه جمعه (6 مرداد 1401) با حضور عاشقان امام حسین (ع) برگزار شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

عکسی از الناز شاکردوست در مراسم نذری امام حسین (ع) منتشر شده است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر عزاداری عاشورای حسینی و رشد مصرف برق در سراسر کشور پرداخته اند.

خبرگزاری تسنیم

معاون فرهنگی هنری سازمان بسیج مستضعفین از آغاز رزمایش میلیونی «انوار هدایت» با هدف تکریم قرآن کریم در ایام عزاداری سید و سالار شهیدان به مدت چهل روز خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

کاروان اسرای کربلا در ظهر روز یازدهم محرم از کنار بدن‌های شهدا عبور کرده و راهی کوفه شدند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جوان روزنامه حامی ابراهیم رئیسی در گزارشی به بهانه مراسم عزاداری شب تاسوعای حرم امام خمینی، به سیدحسن خمینی حمله کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

همزمان با ماه محرم تصویری از دست خط منسوب به امام حسین (ع) در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است.