امام صادق
امام صادق
حجت الاسلام محمدی با تأکید بر اینکه درک «شب قدر» به بیدار بودن نیست به بیداری دل است، گفت: در این شب ها باید آمادگی و حضور قلب برای انسان حاصل شود و با ولی خدا ارتباط برقرار کند و بخواهند که دعای خوبان و امام زمان (عج) در حقشان مستجاب شود.
قرآن به عنوان جامعترین کتاب هدایت بشر در شب قدر نازل شده است و این مهمترین وجه فضیلت این شب است.
یکی از رسم های که چند سال است در قم مردم انجام می دهند اهدای خون در شب های قدر است به همین خاطر مراکز انتقال خود در این شب ها فعال هستند تا مردم در شب های قدر نذر خون خویش را ادا کنند.
«تخلقوا باخلاق الله»، بیایید و متخلق به اخلاق او شوید. این نایبمنابی یعنی آراستهشدن به صفات او و آن که کل صفات در آینه وجودش منعکس میشود، مخصوص انسان کامل است.
یاد خدا و پناهندگی به او بهترین راهکارِ رهایی از دام شیطان است؛ چون هیچ زمان و زمینی خالی از حضور خدا نیست، هیچ زبانی هم نباید ساکت و خاموش از یاد خدا باشد.
حجتالاسلام غلامی گفت: خداوند اداره عالم را به کسی واگذار نکرده و به همین دلیل عالم خلقت معنادار است. اندیشیدن به مرگ زمینه ساز بیداری در انسان است و انسان را مقاوم بار میآورد.
تهران - ایرنا - رییس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا معتقد است مرگ اندیشی نه تنها سبب افسردگی انسان نمی شود بلکه توانایی غلبه بر ترس از مرگ را در او بوجود می آورد.
حجتالاسلام سیدمهدی خضری گفت: براساس فرمایش علما، شب قدر بهترین فرصت برای گشودن گرههای کوری است که انسان در زندگی و قلب و در مباحث معنوی دارد.
آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: استغفار از اعمال توصیه شده در شبهای قدر است و استغفار جمعی، رحمت الهی را به سمت استغفارکنندگان سرازیر می کند.
شب قدر، نابترین فرصت معنوی برای ارتباط با خدای متعال و بهترین فرصت کسب فیوضات دنیوی و اخروی است که طبق فرموده قرآن کریم از هزار ماه ارزش بیشتری دارد و مقدرات یکساله افراد در این شب تعیین و ثبت میشود.
اولین گام در عدالت گستری جهت حفظ نظام، غربالگری مسؤولان است تا واقعاً کسانی که شایسته پست هایشان هستند باقی بمانند و شایستگانِ در حاشیه مانده، مسوولیت های کشور را بر دوش گیرند. امام صادق علیه السلام می فرمایند که ملعون است کسی که عهده دار سمتی شود که بهتر از او برای تصدی اش وجود داشته باشد. این روایت که بسیار ثقیل و سهمگین است، ناظر به اجرای عدالت در مسوولیت های اجتماعی و سیاسی و......
فرهنگ جاهلیتی که همه چیز را در قدرت و پول میدید، اکنون در قالب اندیشههای سرمایهسالارانه و دنیازده زنی نمایان شده است که از مجاهدتهای حضرت خدیجه (س) در بخشیدن جان و مال خویش در راه پیشبرد اهداف اسلام، به هدر رفت اموال ایشان تعبیر میکند.