امام موسی صدر
امام موسی صدر
حسن نمکدوست به لایحه عفاف و حجاب و اجرای یک کنسرت واکنش نشان داد.
انتقاد رئیس قوه قضاییه از سالن جلسه گرم و تعداد لامپهایی که در آن روشن بود را در این ویدئو ببینید. حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای تاکید کرد: ناترازیها را به جد باید پیگیری و مشکلشان را حل کنیم.
حوزه «سیاست خارجی، احیاء برجام و FATF» در کنار موضوع فیلترینگ و وضعیت اجرای قانون حجاب و عفاف به سه حوزه تسویه حساب بازندگان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با مسعود پزشکیان تبدیل شده است، بازندگانی که سعی دارند تا تقاص شکست خود را با ویرانی وعدههای سه گانه مسعود پزشکیان از او و دولتاش بگیرند.
عاملی که از او به عنوان مخالف رفع فیلترینگ در شورای فضای مجازی نام برده میشود میگوید: دو پسرم در خارج از کشور هستند؛ همسر یکی شان ایرانی نیست.
احمد راستینه، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس میگوید: اجرای قانون عفاف و حجاب، جای نگرانی ندارد. مردم ما، مردم منسجمی هستند و عموم آنها، دارای فرهنگ غنی و دارای تفکر و تدین بالا هستند. از اینرو میگویم اجرای قانون عفاف و حجاب، مطالبه تودههای مردم است و بیشک کسانی که برای این قانون حاشیهسازی میکنند، تعدادشان اندک است.
فرمانده سپاه کربلا به تحرکات منطقه اشاره کرد و گفت: آنچه سقوط سوریه را به فاجعهای استراتژیک تبدیل کرد، فراتر از بحرانهای نظامی بود. ارتش سوریه از نظر اعتقادی، توان عملیاتی و ساختار فرماندهی با مشکلات قابلتوجهی مواجه بود، اما تیر خلاص به انسجام این ارتش، جنگ روانی گستردهای بود که از طریق فضای مجازی و رسانههای جهانی به راه افتاده بود.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش سرطان مثانه و ریه در اراک، گفت: زمان مازوت سوزی، میزان بیماری و بستریهای تنفسی در کودکان بسیار افزایش مییابد در حالی که طی 20 روزی که مازوت سوزی به دستور رئیس جمهور متوقف شده بود، نسبت به مشابه سال گذشته کاهش بستری داشتیم.
رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس شورای اسلامی به ادعاهای چهره نزدیک به جبهه پایداری واکنش نشان داد.
سخنگوی دولت دوازدهم گفت: بخشی از فساد جاری ناشی از تحریم و الزامات دوران تحریم است. در فقدان توسعه نهادها شکل نمیگیرد. در سیستمی که توسعه نمییابد حوزه کارآفرینی روز به روز کاهش مییابد و حوزه واسطهگری روز به روز توسعه مییابد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: حوزویان باید با هوش مصنوعی آشنا باشند، چرا که بدون استفاده از امکانات بروز نمیتوان در جامعه تاثیرگذار بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز باید با معضل فرهنگی غرب مقابله شود و بایستی مرز بین تمدن سیاسی و فرهنگی غرب و اسلام تعیین شود و اگر این مسأله محقق نشود، آفاتی برای جامعه خواهد داشت.
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست توجیهی شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون «وضعیت افغانستان» گفت: ایران سالانه بیش از 10 میلیارد دلار برای تأمین نیازهای آنان هزینه میکند، اما این بار با حمایت کافی از سوی جامعه بینالمللی مواجه نشده است.
یک نماینده مجلس تاکید کرد: در این شرایط نمیتوانیم اجرای قانون حجاب و عفاف را اجباری کنیم و با قهر و اجبار مردم را ملزم را رعایت آن کنیم. باید با نرمی و آرامش روی این موضوع کار کنیم. اگر مشکل اقتصادی و معیشت مردم حل شود مشکل عفاف و حجاب هم به خودی خود حل میشود.
پزشکیان در گفتگوی زنده تلویزیونی که 12 آذرماه انجام شد، در پاسخ به سوال مجری راجع به موضوع فیلترینگ گفت: «چون ما به وفاق معتقدیم در این چارچوب کار را پیگیری میکنیم، چون اگر دستور بدهیم دوباره دعوا شروع شود و به جای اینکه به نتیجه برسیم هدف اصلی گم میشود. در مجموع در حال تلاشیم که با وفاق و همدلی جلو برویم.»
حسینیبوشهری گفت: چند سالی است که حوزه علمیه برنامههای متعددی برای هوش مصنوعی در نظر گرفته است که این کار پسندیده و قابل تقدیر است، اما باید اذعان کرد این فناوری به حدی وسیع است که هرچه فعالیت شود باز هم کم است.
حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره قانون عفاف و حجاب گفت: «هر کسی که تخلف و جرمش شرعی، قانونی و سیاسی باشد، طبیعتاً جریمهاش هم سنگینتر است. کسی که از چراغ قرمز عبور کند، موجب خسارت شده و باید جریمه پرداخت کند.»