پنج‌شنبه 2 مهر 1405

امتحانات دانشجویان جهادگر حاضر در سیستان و بلوچستان را با تاخیر برگزار کنید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
امتحانات دانشجویان جهادگر حاضر در سیستان و بلوچستان را با تاخیر برگزار کنید

به گزارش حوزه تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، اتحادیه دفتر تحکیم وحدت طی نامه‌ای از معاونین آموزشی وزارتین علوم و بهداشت خواست برای کمک به هموطنان سیل زده در استان سیستان و بلوچستان امتحان دانشجویان جهادی را یک هفته با تاخیر برگزار کنید.

در این نامه آمده است:

همانطور که استحضار دارید، بیش از 4 روز از وقوع سیل سهمگین در استان سیستان و بلوچستان می گذرد و 292 روستای این استان با آبگرفتگی شدید مواجه شده است و حضور گروه های امدادی و جهادی برای کمک به هموطنان عزیزمان در این استان بیش از پیش لازم می نماید.

به همین منظور از جنابعالی درخواست می‌نماید، جهت تسهیل حضور دانشجویان تحت عنوان گروه‌های جهادی در استان سیستان و بلوچستان، امتحان آن دسته از دانشجویان داوطلبی که به مدت یک هفته قصد اعزام به آن استان را دارند پس از پایان امتحانات مجددا برگزار گردد تا ندای یاری رسانی هموطنانمان در سیستان و بلوچستان در این ایام سخت، بدون پاسخ باقی نماند.

همچنین لازم به ذکر است طبق تجربه سیل فروردین ماه امسال، تشکل های دانشجویی در هر دانشگاه، آمادگی جمع آوری کمک و ثبت نام جهت اعزام به مناطق سیل زده را دارند که این مهم با کمک مسئولین هر دانشگاه بهتر و سریعتر تحقق خواهد یافت.

انتهای پیام /

دانشجویان وحدت سیل دانشگاه