پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

امسال به یک هزار روستای کشور گاز رسانی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امسال به یک هزار روستای کشور گاز رسانی شد

سمنان - ایرنا - مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: نزدیک به یک هزار روستا و 11 شهر کشور در چهار ماه نخست امسال گازرسانی شد و تلاش می‌شود بر تعداد مناطق بهره‌مند از گاز طبیعی افزوده شود.

غلامرضا مشایخی روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان در سالن اجتماعات این شرکت، ابراز داشت: مسوولان در استان‌ها تلاش کنند تا پاییز امسال چشم‌انداز بهره‌مندی 95 درصدی مردم شهر و روستای کشور از نعمت گاز محقق شود.

وی ادامه داد: با گذشت پنج ماه از سال با تلاش کارکنان شرکت ملی گاز چشم‌انداز بهره‌مندی 95 درصد مردم شهر و روستای کشور از نعمت گاز نزدیک به محقق شدن است.

وی بیان کرد: رویکرد شرکت ملی گاز ایران افزایش بهره‌مندی مردم مناطق شهری و روستایی کشور از گاز طبیعی است و مسوولان استانی باید بیش از پیش برای تحقق این راهبرد تلاش کنند.

مشایخی تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شرکت ملی گاز ایران طرح‌های عمرانی بدون اعتبار نخواهد بود و مسوولان استانی بدون نگرانی در این زمینه با قوت به اجرای طرح‌های عمرانی بپردازند.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: بر اساس آمار 99.5 درصد خانوارهای شهری و نزدیک به 85 درصد خانوارهای روستایی کشور در زمان حاضر از نعمت گاز برخوردار هستند.

برنامه‌ریزی گاز رسانی به تمام روستاهای واجد شرایط استان سمنان تا 2 سال آینده

سرپرست شرکت گاز استان سمنان نیز در این آیین گفت: تلاش می شود تا در 2 سال آینده تمام روستاهای واجد شرایط استان از نعمت گاز بهره‌مند شوند.

علیرضا اعوانی ابراز داشت: استان سمنان از لحاظ شاخص پراکندگی در جایگاه دوم کشوری قرار دارد، اما با وجود این پراکندگی ضریب نفوذ گاز در استان مطلوب است و 266 روستای استان سمنان از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

سرپرست شرکت گاز استان سمنان گفت: 100هزار مشترک گاز در مناطق شهری استان مربوط به بخش خانگی است و 100 درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز برخورد دار هستند.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران به منظور شرکت در آیین معارفه علیرضا اعوانی به عنوان سرپرست شرکت گاز استان سمنان و تکریم علیرضا شریفی نژاد مدیرعامل سابق به استان سمنان سفر کرد.

طی هفت سال گذشته، 98 روستای استان سمنان گازرسانی و 1442 کیلومتر شبکه زیرساخت گاز در استان اجرا شد.

*س_برچسب‌ها_س*