امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
کوثری در عین حال خاطرنشان کرد: همچنین با اصلاح موارد پیشنهادی لایحه عفاف و حجاب باعث دلگرمی امت حزب الله و خانواده شهدا شویم.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران و عمان نقش مهمی در توسعه صلح و ثبات منطقه دارند، گفت: ظرفیتهای بالا در حوزههای تجاری، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و توسعه روابط در قالب اجرای توافقات و سندهای همکاری در رفع نیازهای طرفین موثر است.
عباس مقتدایی نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو گفت: نوع همکاری و تعامل ایران و عمان میتواند برای بقیه کشورها و همسایگان الگو باشد. وی افزود: ایران در شرایط سخت از کشورهای دوست و همسایه دفاع کرده است. ایران به عنوان یک کشور قدرتمند و با نفوذ میتواند لنگرگاه صلح و آرامش در منطقه باشد. مقتدایی در انتها گفت: سفر سلطان عمان به ایران فقط جنبه سیاسی...
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور سفرا و روسای نمایندگیهای ایران در خارج از کشور در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از میزبانی سفرا و روسای نمایندگیهای سیاسی جمهوری اسلامی خبر داد و گفت: دیپلماسی پارلمانی و استفاده از ظرفیت قوه مقننه در این جلسه بررسی میشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دهم شورای اسلامی میگوید: بنده برخی از دوستانی که اقدامات جنایتبار طالبان در حمله به پایگاه ایرانی را اقدام برادران زیر یک سقف ارزیابی میکنند را به زجری که سرباز شهید ایرانی و خانواده او کشیدند، ارجاع میدهم.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: جمهوری اسلامی ایران با آزادی آقای اسدی در حقیقت دیدگاههای خود را به سلطهگران و قدرتهای بیرون از منطقه دیکته کرد.
رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: توسعه همه جانبه همکاریهای برادرانه میان ایران و مصر به عنوان دو کشور مهم اسلامی به سود منطقه و اسلام است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با دانشجو گفت: از ابتدا با طالبان دنبال برخورد و رفتار چالشی نبودیم و سفارت افغانستان را نیز تحویل طالبان دادیم، ولی رفتار امروز طالبان نشان میدهند که ما باید در سیاست اولیه خود تجدیدنظر کنیم. طالبان یک دولت نیست و مجموعهای از گروههای پراکنده هستند که هر کسی صبح زودتر بیدار شد میتواند قدرت را در افغانستان در دست بگیرد. در طالبان...
روز شنبه بار دیگر شاهد تنش میان جمهوری اسلامی ایران و طالبان بودیم؛ تنشی که تاکنون و بر اساس اخبار رسمی منجر به شهادت یک مرزبان و مجروح شدن دو مرزبان دیگر شده است. اما ماجرا از آنجا آغاز شد که دو کشاورز زابلی برای رسیدگی به زمینهای خود در کنار رود هیرمند به پشت دیوارهایی که در سال 1375 و برای جلوگیری از تردد کاروانهای حمل مواد مخدر کشیده شده بود، رفتند. اما طالبان به این دو کشاورز...
روز شنبه ششم خرداد ماه روز تلخی برای ایرانیان بود؛ درگیری در مرزهای شرقی کشور با افغانستان تحت حاکمیت طالبان و به شهادت رسیدن دو مرزبان، احساسات عمومی را به شدت جریحه دار کرد. یک روز پس از درگیری های مرزی بین نیروهای ایرانی و طالبان، قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل انتظامی و کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی به منطقه سیستان در استان سیستان و بلوچستان سفر کردند.
ایسنا نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: این عزیزان پنج نفر در مقابل 40 نفر ایستادگی کردند آن هم مقابل کسانی که به انواع سلاحها مجهز بودند. بررسیهای میدانی ما حکایت از این دارد که این اتفاق با همکاری با گروهکها و مخالفان صورت گرفته و آنها را تجهیز، کمک، هدایت و آموزش دادهاند.
احمدی بیغش به خبرآنلاین گفت: ما مفت و مجانی به ده میلیون افغانی کولی میدهیم اما امارت ضداسلامی آب را بر روی ما در شرق کشور می بندد. آنهایی که ادعا داشتند طالبان اصلاح شدهاند چه پاسخی دارند؟
اسماعیل کوثری گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ موقع طالبان را به رسمیت نشناخته است ما همسایه بودیم و یکسری نشست ها با طالبان داشتیم.
عصرایران نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: یکسری نشست ها با طالبان داشتیم اما اینکه بخواهیم آنها را به رسمیت بشناسیم مطرح نبوده است
کوثری: خداوند روح شهدای مرزبان را شاد کند. از این اتفاقات برای بچههایی که در یک خانه باهم هستند میافتد که اختلافی بوجود میآید و دعوا میشود.