امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
یکی از مصیبت های ما همین اشخاص هستند که در هیچ جا مدافع جمهوری اسلامی ایران نبودند و الان از اعدام و کشتن حرف می زنند درحالی که زمان دفاع مقدس بر اساس آموزه های غلطی که داشتند، به جبهه رفتن را حرام می دانستند.
محمود عباس زاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در مورد علی کریمی میتوانم بگویم ملت ایران ملت با گذشتی است؛ همان ملتی که با حمایتها، دعاها و اشکهای ذوق خودش، عناصر را به تعبیری تقویت کرده و در رشد آنها کمک کردند، آغوشش برای آنها همیشه باز است و در سینه خود میفشارد.
رحیمی جهان آبادی بیان کرد: این نسل جدیدی که الان در کشور دارد زندگی می کند با نگاه کردن به این سیاستهای ما فقط دارد افسوس میخورد، عصبانی می شود و چاره ای هم ندارد و هیچ راه گریزی هم برایش نیست.
توصیه میکنم آنهایی که به مرحله عناد نرسیدند و تحت تأثیر سرویسهای خارجی قرار نگرفته اند و بر اساس یک برداشت، تحلیل و دادهها به جایی رسیدند که تندی میکنند و خواسته و ناخواسته رفتارشان با منافع ملی مردم ایران ناسازگاری پیدا میکند، در کار خود تأمل کنند.
باید برای اوضاع اقتصادی مردم، برای سیاست خارجی، سیاستهای فرهنگی و سیاست داخلی کشور یک فکر اساسی کرد، حالا این فکر اساسی و اصلاحات را چه کسی میخواهد انجام دهد و نیازها و مطالبات مردم را چه کسی قرار است بشنود و نیازهای کشور را در فضای بین المللی چه کسی میخواهد درست تشخیص دهد، این یک بحث دیگر است.
محمود عباس زاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سلبریتیها در دنیا خودشان پدیده اجتماعی هستند. من در این زمینه متفاوت فکر میکنم؛ آنهایی که عنادشان اثبات نشده است و خود را قلبا فرزند ملت ایران میدانند، ولو خارج از کشور باشند، آعوششان باز است.
کوثری گفت: بردن نام سپاه پاسداران به فهرست سازمانهای تروریستی توسط اتحادیه اروپا چیزی جز ضرر برایشان ندارد.
اقتصاد نیوز نوشت: رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس کفت: بورل اعلام کرد پرونده دیپلماسی با ایران باز است به این معنا که اروپایی ها سیاست چماق به هویجی که سیاست آمریکایی ها بود را در دست گرفتند. ناآرامی های ایران، ضعف دیپلماسی دولت و مشکلات اقتصادی و همچنین سیاست اشتباه کشور ما در بازی خوردن از روس ها در اوکراین دلایل اصلی این اقدام هستند. اگر حساسیت اروپا و افکار عمومی...
جماران نوشت: عباسزاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تندروی ها کاملا بیتأثیر است. هرچند ما تندروی و رادیکالیسم را تایید نمیکنیم. نظام ما قانونمند است. هر کاری مسئول دارد و در راس قوای ما رهبری انقلاب با اختیارات خود حرف آخر را در کشور ما میزند و مواضع ایشان اثبات شده است که بیشترین و کامل ترین انطباق با منافع ملی کشور و حتی مصالح جهان اسلام و منطقه را دارد.
کشورهای اروپایی که از زمان آغاز اغتشاشات دست از حمایت از اغتشاشگران برنداشتهاند امروز آخرین تیر ترکش خود را رها کرد؛ اقدامی که جز پشیمانی حاصلی برای آنها نخواهد داشت.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس، شورایعالی امنیت ملی و دستگاه دیپلماسی قطعا پاسخی مناسب، قانونی و مستدل خواهند داد تا دنیا بداند اگر این کار باب شود، فردا هر کشوری میتواند نیروی نظامی کشور دیگری را مورد تحریم قرار دهد.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اقدام احتمالی اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی را اقدامی شتابزده، سیاسی و فاقد وجاهت قانونی عنوان و تاکید کرد: مجلس، شورایعالی امنیت ملی و دستگاه دیپلماسی قطعا پاسخی مناسب، قانونی و مستدل خواهند داد تا دنیا بداند اگر این کار باب شود، فردا هر کشوری میتواند نیروی نظامی کشور دیگری...
فدا حسین مالکی گفت: در قانون اساسی کشور سپاه پاسداران قید شده است و دیگر کشورها نمیتوانند نسبت به هر نهادی که در قانون اساسی یک کشوری قرار میگیرد، بی احترامی کنند؛ در شرایطی که نمیشود بازوی نظامی یک کشور را تروریست دانست.
اعمال تحریمهای جدید چند وقتی است که چاشنی خبرهای خط بینالمللی ایران است. جلسه فردای پارلمان اروپا و تصمیمگیری احتمالی علیه جمهوری اسلامی ایران، میتواند بازار را متشنج و کار را برای بازارساز سختتر کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به مصوبه ضدایرانی پارلمان اروپا گفت: اقدام امروز پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی بدون شک اقدامی مخرب بود و مجلس قطعاً به این اقدام واکنش جدی نشان خواهد داد.