امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
قرن نو نوشت: گروهی معتقدند، با توجه به انتخابات پیش روی مجلس؛ جریان اصولگرایی به دنبال آن است تا حرفهایی از جنس دل مردم بزند و با عبور از رئیسی در انتخابات مجلس دوازدهم همچنان اکثریت مجلس را به خود اختصاص دهد.
وزیر امور خارجه برای پاسخگویی به سوال 2 تن از نمایندگان به مجلس میرود.
اقتصادنیوز: زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: همه تحریمها باید لغو شود و مسلم این است که ما باید تضمین موثقی را از طرف آمریکایی بگیریم تا مجدداً با خروج آمریکا از توافق و بازگشت تحریمها مواجه نشویم.
مهر نوشت: الهیان گفت: فعلاً تضمین موثقی گرفته نشده است و صرفاً رئیس جمهور آمریکا بیانیهای داده که این بیانیه ملاک ما برای تضمین توافق نخواهد بود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تضمین موثقی را از طرف آمریکایی بگیریم تا مجدداً با خروج آمریکا از توافق و بازگشت تحریمها مواجه نشویم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: توانمندی پهبادی ایران یکی از عوامل تقویت قدرت دفاعی کشور است، قابل مذاکره نیست و از خطوط قرمز ایران محسوب میشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تضمین موثقی را از طرف آمریکایی بگیریم تا مجدداً با خروج آمریکا از توافق و بازگشت تحریمها مواجه نشویم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قانون فعلی اتاق بازرگانی بر اساس منفعت اشخاص خاصی شکل گرفته است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به باور من غربیها خودشان تعلل میکنند تا امتیاز بیشتری از ما بگیرند. یک جنگ روانی ایجاد کردند و سعی داشتند که به نوعی توپ را در زمین ایران بیاندازند و ما را مقصر تاخیر در توافق معرفی کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با ارزیابی روند حرکت دولت سیزدهم در 8 ماه گذشته گفت: آنهایی که در شکلگیری وضع موجود اثرگذار و تصمیمگیر بودهاند، بعضا هنوز بر سر کار هستند و رنگ عوض کردهاند و تهریشی گذاشتهاند و با شعارهای جدید، همان کارهای قبلی را میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، همچنین با اشاره به برخی انتقادها در خصوص سر کار بودن بانیان وضع موجود گفت: اینکه آقای رئیسجمهور به بانیان وضع موجود در روز ثبتنام ریاست جمهوری اشاره کردند، حرف درستی است؛ یعنی کسانی که این وضعیت را به وجود آوردهاند، نباید بر سر کار باشند، وگرنه معنی حرف ایشان قلع و قمع مدیران نبوده و نیست.
فارس نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: دولت باید در جایگاه واقعی خودش قرار بگیرد و کارهای خوب و ارزشمندی را که الان انجام میشود، اثربخشتر کند تا مردم طعم شیرین آن را بچشند و راه این اثربخشی نیز توجه به چند اولویت و ابرپروژهای است که باید به صورت زمانبندی شده و با برنامه دنبال شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: نقد ما به وضع موجود است که از گذشته باقی مانده و دولت فعلی باید وضع بهتر را دنبال کند؛ در واقع جنس نقد ما به دولت فعلی، از جنس نقد به دولت روحانی نیست بلکه برای رسیدن به وضعیت بهتر و امیدبخشتر است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس در مورد سکوت جمهوری اسلامی ایران در مقابل تحرکات مرزی طالبان گفت: ما سکوت نکردیم اخیرا از مرزها بازدیدی داشتیم و جداً نگرانیم. مماشات ما در مقابل مردم افغانستان است و در مقابل طالبان نیست.
ما در مقابل تحرکات مرزی طالبان سکوت نکردیم؛ حرکت های شیطنت آمیزی که در مرزها می شود یا از ناحیه خود طالبان است یا تکفیری ها.