امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران خواهان تشکیل دولت فراگیر و ارائه کمکهای همه جانبه به مردم افغانستان است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در دیدار با رئیس دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان، گفت: روابط ایران با طالبان بستگی به رفتار آنان با مردم افغانستان دارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب کلیات طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه خبر داد.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، روابط ایران با طالبان را بستگی به رفتار آنان با مردم افغانستان دانست و گفت: سیاست کنونی ایران ارائه کمکهای همه جانبه به مردم این کشور برای جلوگیری از بروز فاجعه انسانی است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از تصویب کلیات طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه خبر دارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از تصویب کلیات طرح تأسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در جلسه عصر امروز این کمیسیون خبر داد.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: به مسئولان هشدار، تاکید و پیشنهاد می دهم از محافظه کاری، تعارف و سیاست زدگی عبور کنند و برای مردم کاری انجام دهند و عاج نشینان مانع اقدامات نشوند.
ادامه رسیدگی به گزارش شوردوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوقهای بازنشستگی در دستور کار جلسه علنی امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست «محمدباقر قالیباف» و با حضور 195 نفر از نمایندگان آغاز شد.
جلسه علنی امروز (یکشنبه 17 مهر ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست «محمدباقر قالیباف» و با حضور 195 نفر از نمایندگان آغاز شد
بررسی تقاضای دوفوریت در مورد لایحه متناسب سازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کشوری و لشگری در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد.
بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه دوفوریتی الحاق یک تبصره به ماده (10) قانون ساماندهی صنعت خودرو نیز در دستور کار جلسه علنی امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست «محمدباقر قالیباف» آغاز شد و بررسی تقاضای دوفوریت لایحه «متناسبسازی حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان لشکری و کشوری» در دستور کار قرار گرفت.
عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره ابعاد امنیتی آشوبهای اخیر در کشور اظهارکرد: چند هفته قبل از فوت مرحومه مهسا امینی و شکل گیری آشوبهای خیابانی، سه افسر اطلاعاتی آمریکا در اقلیم کردستان عراق با حزب پارتی این اقلیم جلسهای داشتند و در رابطه با بروز برخی تحولات در ایران و مناطق کردنشین، اطلاعاتی را در...