امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پیشنویسی که مبنای توافق نهایی باشد هنوز تهیه نشده است. زیرا مذاکرات هنوز در مرحله رایزنیهای نهایی است و اینطور نیست که بگوییم مذاکرات کاملا تمام شده و به نقطه پایانی رسیده است.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه ای به وزیر کار خواستار افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران بر اساس نرخ تورم شد.
تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: باید از هرگونه پیشداوری و پیشگویی و یا قضاوتهایی که ناشی از اطلاعات مختصر است خودداری شود و همگان بدانند که موضوع هستهای و مذاکرات مربوط به برجام مساله کلان ملی است که در سطوح ملی مورد نظارت، ارزیابی و پیگیری و اقدام قرار میگیرد.
تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پیشنویسی که مبنای توافق نهایی باشد هنوز تهیه نشده است. زیرا مذاکرات هنوز در مرحله رایزنیهای نهایی است و اینطور نیست که بگوییم مذاکرات کاملا تمام شده و به نقطه پایانی رسیده است.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تا امروز وزارت خارجه پیشنویسی از توافق وین به مجلس ارائه نکرده است زیرا هیچ توافقی صورت نگرفته است.
مجلس شورای اسلامی این هفته در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه نشست علنی دارد.
رسیدگی به طرح اصلاح قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی و طرح شفافیت در دستورکار نمایندگان در جلسات علنی این هفته قرار دارد.
رسیدگی به طرح اصلاح قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی و طرح شفافیت در دستورکار نمایندگان در جلسات علنی این هفته قرار دارد.
روزهای پایانی ایام نوروز 1401 به طعم تند اسپری فلفل به صورت زنان و دختران در ورودی ورزشگاه امام رضا (ع) در مشهد آغشته شد. سکوت وزارت ورزش و تهدیدهای کمرنگ فیفا از یک طرف و تاکید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، بر اهمیت رعایت حدود شرعی در تصمیمات از طرف دیگر در نمازجمعه روز گذشته، کماکان این مساله را در صدر اخبار قرار داده است.
بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستور کار هفته جاری مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
اعتمادآنلاین نوشت: رحیمی جهانآبادی میگوید: اینکه اول بلیت بفروشند، بعد زنان را به ورزشگاه راه ندهند و بعد تجمع آنها را مدیریت نکنند و با اسپری فلفل و گاز اشکآور با زنان و دختران برخورد کنند نقض حقوق شهروندی و شأن بانوان محترم و ظلم در حق حیثیت نظام به عنوان نظامی مردمی و مردمسالار است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: خواسته ایران لغو تمام تحریمهای حقیقی و حقوقی است و آمریکا چارهای جز توافق ندارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: در حال نزدیک شدن به راهکار عملی هستیم و آمریکا چارهای جز توافق ندارد. آنان با توجه به بحران اوکراین و برخی اتفاقات در منطقه، باید برجام را به سرانجام برسانند و به حق و حقوق ملت ایران تن دهند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: خواسته ایران لغو تمام تحریمهای حقیقی و حقوقی است و آمریکا چارهای جز توافق ندارد.