امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی که به سوریه سفر کرده بودند، دقایقی قبل وارد تهران شدند.
ایرنا نوشت: عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس، گفت: مذاکرات وین پس از استقرار رسمی دولت جدید ایران ادامه خواهد داشت، اما چارچوب سیاستهایی که پیش از این برای مذاکرات در نظر گرفته شده بود، تغییر نمیکند.
مجلسی ها در روزهایی به سراغ مسدودسازی فضای مجازی در ایران رفتند که از یک سو کشور درگیر کرونا و عواقب جنگ اقتصادی است و از سوی دیگر جنوب ایران در خشکسالی و بی آبی و بی برقی گرفتار شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نوشت: آمار کرونا در کشور روز به روز در حال افزایش است، دولت در تزریق واکسن از ظرفیت طرح شهید سلیمانی کمک بگیرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، زهره الهیان نماینده مردم تهران و رئیس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در توئیتی، نوشت: آمار کرونا در کشور روز به روز در حال افزایش است، دولت در تزریق واکسن از ظرفیت طرح شهید سلیمانی کمک بگیرد. وی تاکید کرد: مسئولین در روزهای آخر دولت سلامت مردم را جدیتر بگیرند.
وزیر خارجه سوریه در دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایرانا عنوان کرد که روابط دمشق - تهران نمونهای در همه زمینهها است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از اعزام یک گروه منتخب از نمایندگان کمیسیون خود به خوزستان، جهت بررسی وضعیت این استان خبر داد.
وزیر خارجه سوریه گفت: شهید سلیمانی شاهد ایستادگی مردم سوریه مقابل تروریستها و هم خود بخشی از این ایستادگی بود، کسی که در جای جای کشور ما مقابل تروریستها مبارزه کرد و روایت رشادتهای او در مناطق مختلف شنیدنی است.
ایسنا نوشت: مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی عمده انتقادات مطرح شده در خصوص طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» را نشان دهنده آن دانست که «تصویر روشنی از این طرح در افکار عمومی وجود ندارد.»
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.
مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی عمده انتقادات مطرح شده در خصوص طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» را نشان دهنده وجود تصویر روشنی از این طرح در افکار عمومی ندانست.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب کردند که طرح صیانت از حقوق کاربران در فضایمجازی و ساماندهی پیامرسانهایاجتماعی به صورت اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی و در کمیسیون مشترک بررسی شود.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که وقتی اکثریت مردم با قانونی مشکل دارند، آن قانون باید خود را با اراده مردم تطبیق دهد.
مرکز پژوهشهای مجلس به سوالات مربوط به طرح حمایت از حقوق کاربران در فضایمجازی پاسخ داد.
مرکز پژوهشهای مجلس در پاسخ به این سؤال که آیا طرح صیانت از حقوق کاربران برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند، تصریح کرد: نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از مرکز پژوهش های مجلس در ادامه تلاش شده است به جهت اطلاع عموم به برخی از پرتکرارترین ابهامات و سؤالات پیرامون طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده شود. سوالات مرتبط با کلیات طرح1) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟ مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه...