امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی امنیت انتخابات 1400 با حضور وزیر کشور خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی امنیت انتخابات 1400 با حضور وزیر کشور در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور معاون سیاسی وزارت امور خاجه در جلسه فردای این کمیسیون خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان در جلسه فردا این کمیسیون خبر داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان در جلسه فردا این کمیسیون خبر داد.
ابوالفضل عمویی اظهار کرد: از آقای عراقچی برای حضور در جلسه فردا (چهارشنبه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای ارائه گزارشی از روند مذاکرات وین دعوت شده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از حضور عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان در جلسه فردا این کمیسیون خبر داد.
عباس عراقچی فردا با حضور در کمیسیون امنیت ملی درباره مذاکرات وین به نمایندگان گزارش می دهد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برنامه کاری کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: از عباس عراقچی دعوت شده است تا در جلسه روز چهارشنبه (19 خرداد ماه) کمیسیون امنیت ملی حاضر شود. وی اظهار داشت: قرار است عراقچی در این نشست گزارشی از آخرین روند مذاکرات وین به نمایندگان ارائه کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: قرار است فردا عراقچی در جلسه کمیسیون امنیت ملی حاضر شود و گزارشی از آخرین روند مذاکرات وین به نمایندگان ارائه کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه علنی امروز (سهشنبه 18 خرداد) مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد. حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس دستور کارهای پارلمان را به شرح ذیل قرائت کرد: گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد: لایحه نظام رتبه بندی معلمان (تقاضای تغییر دستور در جلسه علنی در جلسه علنی مورخ 10/3/1400 به تصویب رسید.) گزارش...
بوشهر - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تا روز انتخابات بزرگترین خدمت به مردم و کشور تلاش برای برگزاری یک انتخابات باشکوه و پیروزی انقلابیترین گزینه است.
نشست با معاون اقتصادی رئیس جمهور درباره حوادث ناشی از افزایش قیمت بنزین در سال 1398 در کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
بررسی ابعاد امنیتی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان با حضور وزیر کشور در دستور کار کمیسیون امنیت قرار دارد.
روزنامه سازندگی تیتر اصلی خود را به «صدای سوم» اختصاص داد و مدعی شد همتی صدای سوم است. این روزنامه اصلاحطلب قبلا هم از قول همتی تیتر زده بود «مستقل هستم».
سخنان چندی قبل رئیس کل بانک مرکزی مبنی بر مدیون بودنش به روحانی با واکنشهای اجتماعی بسیار مواجه شد.