امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به ترور رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع گفت: ایمان و علم را نمیتوان با ترور نابود کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به ترور دانشمند ایرانی تاکید کرد: انتقام حق ماست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این که آمریکا به هیچ وجه حاضر نیست ابزار تحریم را از دست دهد و تا زمانی که احساس کند این ابزار موثر است از آن استفاده خواهد کرد گفت: بجای رفع تحریم باید تحریم را خنثی کنیم.
تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: صلح پایدار در قره باغ با حضور نیروهای تکفیری و بیگانگان پایدار نخواهد ماند و کشورهای منطقه این توانایی را دارند که آرامش را ایجاد و از صلح پایدار مراقبت کنند.
تهران - ایرنا - وزیران نیرو، اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان، علوم، تحقیقات و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، و راه و شهرسازی میهمان نشست هفته آینده کمیسیونهای تخصصی مجلس شورای اسلامی هستند.
دستور کار کمیسیونهای تخصصی مجلس در هفته آینده منتشر شد.
ایراد اصلی ماجرای برجام نه یک رفتوآمد درکاخسفید که ورود منفعلانه به میز مذاکره از یکسو ونابلدی حقوقی ودیپلماتیک که منجربه یک عدم توازن درتعهدات وامتیازات و بهعبارتی توافق بد شد، از سوی دیگر است.
نایب رئیس دوم نخستین سال مجلس یازدهم درباره مدیریت بهای فولاد، مشکلات کشتوصنعت هفت تپه و مسکن مهر گفت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مردم اجازه نمی دهند بلاهای گذشته سر آنان بیاید و امید دوستی «بایدن» و «ظریف» ناامید خواهد شد.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با متهم کردن دولت به امید داشتن به دولت جدید آمریکا گفت: ان شاءالله این امیدتان ناامید خواهد شد.
رییس کمیته حقوق بشر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نباید معامله قرن در منطقه عملیاتی شود، گفت که مجلس از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی برای رساندن ندای ملت مظلوم فلسطین به مجالس همسو و بیدار استفاده کند.
تهران - ایرنا - رییس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اینکه این نهاد امکان افزایش غنیسازی و طراحی راکتور را دارد، گفت: در تلاش هستیم ملاحظات فنی سازمان در طرح اقدام راهبردی دیده شود تا در اجرای آن مشکلی رخ ندهد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه ملاحظات فنی درباره طرح راهبردی لغو تحریمها را به مجلس ارائه کردیم، گفت: این سازمان امکان افزایش غنی سازی، طراحی راکتور و تولید ماشینهای پیشرفته را دارد.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه ملاحظات فنی درباره طرح راهبردی لغو تحریمها به مجلس ارائه شده تاکید کرد: سازمان انرژی اتمی امکان افزایش غنی سازی، طراحی راکتور و تولید ماشینهای پیشرفته را دارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نشست امروز این کمیسیون را تشریح کرد.
تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصویب بندهای 4 و 5 طرح اقدام راهبردی علیه تحریمها در کمیسیون خبرداد و گفت: طبق این طرح سازمان انرژی اتمی ملزم به طراحی راکتور40 مگاواتی شده است.