امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
محمد ابراهیم رضایی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به شهادت حاج قاسم سلیمانی توسط نیروهای تروریست ارتش آمریکا گفت: ما مردی را از دادیم که یک شخصیت و فرمانده ملی بود. وی با بیان اینکه آمریکاییها با فشار بر ملتها و کشتار بی رحمانه انسانها عجین شدهاند، اظهارداشت: از زمانی که محور مقاومت شکل گرفته و فرماندهی آن بر عهده مالک اشتر زمان گذاشته شده، آمریکاییها مرتبا...
تهران - ایرنا - عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: اقداماتی که آمریکایی ها در فرستادن پیغام و میانجی هایی که برای صحبت با ایران در دو روز اخیر انجام داده اند، نشان دهنده رعب و وحشتی است که در دل امریکایی ها از عواقب این جنایت بزرگ ایجاد شده است.
تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اقدام آمریکایی ها در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی جنایتی است که عراقی ها باید در جهت اعاده حیثیت آن به دلیل وقوع این جنایت در کشورشان اقدام جدی انجام دهند.
ایسنا نوشت: علیاکبرولایتی در مراسم یادبود سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار پرافتخار اسلام و ایران اظهار کرد: بنده از 10 سال پیش در خدمت سردار سلیمانی افتخار داشتم که دو نهاد را در جهان اسلام با نام مجمع بیداری اسلامی و مجمع محبین اهل بیت (ع) تاسیس کنیم.
ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در جلسهی امروز فراکسیون ولایی دربارهی نحوه ترور شهید سلیمانی و نحوه برخورد و مقابله با آمریکاییها و چگونگی انتقام توسط مسئولانی از سازمان اطلاعات سپاه توضیحاتی ارائه شد.
اقتصادنیوز: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به تهدید رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمله به 52 نقطه ایران گفت: اگر آنها بخواهند 52 نقطه ایران را بزنند ما به تعداد آیات قرآن [طبق روایت کوفی از قرآن، این کتاب مقدس 6236 آیه دارد] مناطق آنها را خواهیم زد. اگر آنها مراکز فرهنگی ما را هدف قرار دهند ما نیز ناوها و پایگاههایشان را میزنیم.
همزمان با شهادت سردار قاسم سلیمانی تعداد زیادی از مسئولان و نمایندگان اصولگرا و اصلاح طلب در اولین روز کاری در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به شهادت این مجاهد راستین نظام و فرمانده سپاه قدس واکنش نشان دادند.
با توجه به اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی تعدادی از نمایندگان در حال تهیه طرحی هستند که به موجب آن ارتش آمریکا در کل دنیا به عنوان تروریست شناخته شود تا دست جمهوری اسلامی برای مقابله با آنها باز باشد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی در واکنش به تهدید رئیس جمهور آمریکا گفت: اگر آنها بخواهند 52 نقطه ایران را بزنند ما به تعداد آیات قرآن مناطق آنها را خواهیم زد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به تهدید رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حمله به 52 نقطه ایران گفت: اگر آنها بخواهند 52 نقطه ایران را بزنند ما به تعداد آیات قرآن مناطق آنها را خواهیم زد. اگر آنها مراکز فرهنگی ما را هدف قرار دهند ما نیز ناوها و پایگاههایشان را میزنیم.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تهیه طرح دو فوریتی خبر داد که به موجب آن نیروهای نظامی آمریکا در کل دنیا به عنوان تروریست شناخته میشود.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که در جلسهی امروز فراکسیون ولایی دربارهی نحوه ترور شهید سلیمانی و نحوه برخورد و مقابله با آمریکاییها و چگونگی انتقام توسط مسئولانی از سازمان اطلاعات سپاه توضیحاتی ارائه شد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مجلس از نظر بعد اقتصادی در حال پیگیری است تا خرید و واردات کالاهای آمریکایی به کشور را ممنوع کند.