امواج الکترومغناطیسی
امواج الکترومغناطیسی
در حال حاضر کاوشگر قمری "چانگای -4"(Chang'e 4) و ماهنورد"یوتو -2"(Yutu-2) در حال اکتشاف در سمت پنهان ماه هستند و بنابر آخرین خبرها کاوشگر چانگ ای -4 اکنون به حدی به بررسی دقیق سمت پنهان ماه میپردازد که این موضوع سبب شده تا چین نخستین کشوری باشد که موفق به انجام این کار شده است.
کتاب Canonical Problems in the Theory of Plasmonics: From 3D to 2D Systems تالیف دکتر افشین مرادی، عضو هیئت علمی گروه فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حوزه علم پلاسمونیک، در انتشارات معتبر بینالمللی اشپرینگر در سال 2020 میلادی منتشر شد.
بندرعباس - ایرنا - دستگاه پایش آنلاین آلودگی نفتی برای نخستین بار در سطح بنادر کشور در اسکله ویژه حمل مواد نفتی بندر شهید رجایی نصب شد.
کرج - ایرنا - رییس دانشگاه آزاد اسلامی به پیشرفت و جایگاه ایران در علم فوتونیک در 2 دهه اخیر اشاره کرد و گفت: این جایگاه که در حوزه های دفاع، سلامت و ارتباطات به وجود آمده به برکت انقلاب اسلامی و خودباوری جوانان و دانشمندان کشور است.
اقتصاد نیوز: ما میدانیم که سرعت نور، تقریبا 300 هزار کیلومتر بر ثانیه است؛ اما چرا بیشتر نیست؟ چرا کمتر نیست؟ به چه دلیل سرعت نور، سرعت نور شده است؟
کرج - ایرنا - بیست و ششمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک و دوازدهمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران در پردیس دانشگاهی خوارزمی واقع در کرج از فردا به مدت 2 روز برگزار می شود.
استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ما بدون آنکه منازل را به فناوری اینترنت اشیا مجهز کنیم، با تجهیزات خانگی فعلی و آنتنهای BTS در دریایی از میدانهای مغناطیسی غوطهور هستیم، گفت: علاوه بر آنکه این امواج احتمال بروز بیماریهایی چون سرطان را افزایش میدهند، گزارشهایی نیز از بیحس شدن پاها و دستها و سردرد و داغ شدن گوش و مغز به ما ارسال شده است.
عضو هیئتعلمی گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نتایج تحقیقات جهانی در زمینه اثرات مخرب میدانهای مغناطیسی تلفنهای همراه گفت: بررسیها نشان میدهد پرتوگیری ناشی از تلفنهای همراه در نوجوانان و کودکان به دلیل نازکتر بودن پوست سر و جمجمه بیشتر است، ضمن آنکه بزرگترین مقدار پرتوگیری در آن سمتی از سر صورت میگیرد که تلفن همراه در آن سمت نگه داشته میشود.
در گزارش زیر شما را با پرنده بسیار زیرکی به رنگ کویرهای ایران که بوم زاد ایران شناخته میشود آشنا میکنیم.
زاغ بور با نام علمی Podoces pleskei پرنده بسیار زیرکی به رنگ کویرهای ایران است. همانطور که از نام این پرنده پیداست از خانواده کلاغهاست و البته زیرکی کلاغها را هم میتوان در آن یافت.
استاد رشته نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو شاخه فیزیک و ریاضی فرهنگستان علوم با تاکید بر اینکه اطلاعرسانی در مورد سلامتی جامعه و خطراتی که آن را تهدید میکند جزو حقوق شهروندی است، ضمن تشریح اثرات مخرب تابشهای الکترومغناطیسی از تلفنهای همراه و آنتنهای فرستنده (BTS) بر سیستمهای زیستی با اشاره به دلایل تاثیر سیگنالهای تلفن موبایل و آنتنهای BTS در تخریب بسیار...
یک شرکت ژاپنی موفق به تولید یک حسگر بیومتریک بسیار باریک شده که میتواند برای تشخیص هویت به کار گرفته شود.
تهران - ایرنا - یک شرکت فعال درحوزه فناورینانو، رنگ حاوی نانوذرات تولید کرده است که خاصیت محافظت در برابر امواج الکترومغناطیس دارد، این رنگ برای استفاده در اماکن حساس نظیر فضای بیمارستانی یا نیروگاهها مناسب بوده و میتواند افراد یا تجهیزات موجود در این فضاها را در برابر امواج الکترومغناطیس محافظت کند.
مشهد - ایرنا - مدیر محیط زیست و توسعه پایدار شهری شهرداری مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون 39 هزار و 500 خودرو آلاینده توسط گشتهای کنترل آلایندههای زیست محیطی شهرداری با کمک پلیس راهور در این کلانشهر اعمال قانون شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: نقش امواج آنتن های مخابراتی تاکنون بر تغییر سلولی، سرطان و زایمان زودرس به اثبات نرسیده است و نتایج اثرات استفاده از تکنولوژی 30 سال بعد مشخص می شود.