امور اقتصادی و دارایی
امور اقتصادی و دارایی
تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از سامانه مولدسازی داراییهای دولت، گفت: به کمک مولدسازی داراییهای دولت بهار 1402 بهار جانبخشی به طرحهای نیمه تمام عمرانی است.
هر چند شورای رقابت عرضه خودرو در بورس را ممنوع کرده اما شورای عالی بورس رای به تداوم عرضه خودرو در بورس داد تا ریسک سرمایهگذاران در بازار سرمایه بیش از پیش افزایش یابد.
محمود عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگو با «خبرآنلاین» از تعطیلی قانون، با توجه به شیوه واگذاری اموال غیرمنقول دولت خبر داده است.
معاون وزیر تعاون، گفته تصمیم گیری درباره جاماندگان سهام عدالت با وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی است.
تهران - ایرنا - وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: مصوبه بخشش جرایم تسهیلات بانکی در راستای حمایت از تولیدکنندگان است تا با پرداخت بدهی خود با فشار کمتری به فعالیت خود ادامه دهند.
خاندوزی گفت: در حوزه اقتصادی اگرچه توطئهها، تهدیدها و تحریمهای ناجوانمردانه تاریخی، مشکلاتی را پیش روی کشور قرار داد، اما در خلاف مسیر تندباد، حرکت ایران مقاوم تا رسیدن به کشور قوی ادامه دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در حوزه اقتصادی اگرچه توطئهها، تهدیدها و تحریمهای ناجوانمردانه تاریخی، مشکلاتی را پیش روی کشور قرار داد، اما در خلاف مسیر تندباد، حرکت ایران مقاوم تا رسیدن به ایران قوی ادامه دارد.
تهران - ایرنا - وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در حوزه اقتصادی اگرچه توطئهها، تهدیدها و تحریمهای ناجوانمردانه تاریخی، مشکلاتی را پیش روی کشور قرار داد، اما در خلاف مسیر تندباد، حرکت ایران مقاوم تا رسیدن به ایران قوی ادامه دارد.
رئیس دیوان محاسبات گفت: شرکتهای دولتی توسعهای و دارای مالکیت عمومی متعلق به دستگاههای اجرایی بخش عمومی، مشمول نظارت دیوان محاسبات خواهند بود.
تا کنون 13 همت از اعتبارات سال قبل و 10 هزار میلیارد تومان از اعتبارات سال جاری حمایت از تولید و اشتغال مقرر در تبصره 14 پرداخت نشده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ذبیحاله سلمانی شامگاه پنجشنبه در نشست با مدیران زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دارایی در اردبیل اظهار کرد: در آستانه یومالله 22 بهمن قرار داریم که وظیفه ما است دستاوردهای 44 ساله انقلاب اسلامی را به گوش و اطلاع مردم برسانیم تا در کنار قدردانی از نعمتها و دستاوردهای ارزشمند در مسیر حل مشکلات مردم شایستهتر قدم برداریم. وی تصریح کرد: ما امروز در...
اردبیل - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد گفت: با تأکید وزیر امور اقتصادی و دارایی امضای طلایی که بر عهده وزیر بوده، ابطال شده و تلاش بر صدور مجوزها در چارچوب قوانین و مقررات است.