دوشنبه 24 شهریور 1404

امکان تعویق زمان بازنشستگی به مدت 2 سال طبق لایحه بودجه 1402

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
امکان تعویق زمان بازنشستگی به مدت 2 سال طبق لایحه بودجه 1402

به گزارش خبرگزاری فارس براساس بند (د) تبصره 20 لایحه بودجه 1402، در صورت اعلام نیاز دستگاه و رضایت مستخدم بدون رعایت شرط سنتی، زمان بازنشستگی به مدت 2 سال قابل تعویق است.

در لایحه بودجه سال آینده آمده است که سنوات خدمت مورد قبول برای بازنشستگی همه مستخدمان مرد و زن دارای حداقل مدرک کارشناسی معتبر در مشاغل اختصاصی در همه صندوق‌های بازنشستگی اعم از لشکری و کشوری که در سال 1402 بازنشسته می‌شوند در صورت اعلام نیاز دستگاه و رضایت مستخدم بدون رعایت شرط سنی به مدت 2 سال افزایش می‌یابد.

براساس این گزارش، لایحه بودجه 1402 کل کشور امروز 21 دی 1401 از سوی حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.

بر اساس ماده واحده لایحه بودجه سال آینده کل منابع و مصارف بودجه کشور به بیش از 5 میلیون و 261 هزار و 696 میلیارد تومان می‌رسد.

همچنین منابع بودجه عمومی دولت از نظر درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به بیش از 2 میلیون و 164 هزار میلیارد تومان و منابع عمومی بودجه به بیش از یک میلیون و 984 هزار میلیارد تومان و بودجه شرکت‌های دولتی به بیش از 3 میلیون و 97 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بازنشستگی سن بازنشستگی افزایش سن بازنشستگی لایحه بودجه بودجه 1402 این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است