پنج‌شنبه 11 دی 1404

امیدوارم حد نصاب سهمیه جهانی در صربستان را کسب کنم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
امیدوارم حد نصاب سهمیه جهانی در صربستان را کسب کنم

بانوی دوی سرعت گفت: قصد دارم با کسب سهمیه جهانی در مسابقات صربستان افتخاری برای خودم و ایران کسب کنم.

فرزانه فصیحی دونده لژیونر کشورمان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ثبت رکورد 7:32 ثانیه در مسابقات دو و میدانی تور داخل سالن بلگراد صربستان اظهار کرد: بله این رکورد جدید من است که در مسابقات صربستان بدست آوردم و از این بابت خیلی خوشحال هستم. البته حد نصاب ورودی مسابقات جهانی 7:30 است که امیدوارم با روند رو به رشد خود بتوانم در مسابقات پیش رو این رکورد را بزنم و با کسب سهمیه جهانی افتخاری برای خودم و ایران کسب کنم.

فصیحی درباره وضعیتش و سطح مسابقات صربستان بیان کرد: در حال حاضر فصل مسابقات داخل سالن در صربستان است و هر هفته در صربستان مسابقه برگزار می‌شود که هر هفته یک باشگاه میزبان رقابت‌ها است. فکر کنم تا الان حدود 8 مسابقه داخل سالن دادم و تا زمان بازگشت به ایران هم نزدیک به 8 مسابقه دیگر می‌دهم. به نظرم تجربه خوبی است و حضور در مسابقات صربستان به آمادگی و تجربه ام کمک می‌کند.

او درباره اینکه گفته می‌شود هنوز با باشگاه پارتیزان بلگراد قرارداد نبسته است و در کمپ تمرینی این تیم تمرین می‌کند، بیان کرد: در حال حاضر دوست ندارم در این باره صحبت کنم و قصد دارم تمرکز و آرامش خود را حفظ کنم تا برای مسابقات پیش رو آماده شوم.

بیشتر بخوانید:  رکورد دونده لژیونر در فدراسیون جهانی ثبت شد

انتهای پیام /