امیرعباسی: نام کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» یک کلیدواژه حقیقی است

امیر عباسی مداح اهلبیت در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا درباره کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» که توسط انتشارات خبرگزاری فارس منتشر شده است، گفت: نام این کتاب کلید واژهای حقیقی است که ضدانقلاب آن را برای حمله به ارزشها دستمایه قرار داده و در واقع برای حمله به انقلاب و جمهوری اسلامی چارهای جز دروغ قتل مهسا امینی و فتنهی زن، زندگی، آزادی نداشتند.
وی افزود: آنها غافل بودند چون حرکتی که با دروغ شروع شود از حقیقت شکست میخورد و این ننگ و عار تا قیامت به چهرهی نفاق خواهد ماند.
این مداح خاطرنشان کرد: به لطف خدا انقلاب خمینی با زعامت امام خامنهای به انقلاب حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف متصل خواهد شد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
گفتنی است کتاب «دروغ زن، زندگی آزادی» که به همت حمیدرضا تاجی و بر مبنای تولیدات تحقیقی گزارشگران و خبرنگاران فارس نوشته شده است به مهمترین دروغهای ضدانقلاب و اپوزیسیون در ماجرای اغتشاشات سال 1401 میپردازد. برای خرید این کتاب میتوانید از اینجا اقدام کنید.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدکتاب دروغ زن زندگی آزادی
امیر عباسی مهسا امینی باشگاه خبرنگاران توانا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
