امیر واحدی: تولید هواپیمای یاسین باعث بومی شدن آموزشهای خلبانی شد
![امیر واحدی: تولید هواپیمای یاسین باعث بومی شدن آموزشهای خلبانی شد](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1397/06/17/13970617000342_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز (شنبه 20 اسفندماه) در مراسم افتتاح سالن تولید و رونمایی از نخستین نمونه فروندِ تولید معیار و عملیاتی جت آموزش پیشرفته یاسین، گفت: جا دارد که از تلاش های وزارت دفاع در ساخت هواپیمای آموزشی یاسین تشکر کنم و خدا را شاکرم چون امروز یک روز خوب برای نیروی هوایی است.
وی افزود: در زمان گذشته، آموزشهای نیروی هوایی ارتش در خارج از کشور انجام می شد. نیروی هوایی نخستین محلی بود که مورد تحریمهای ظالمانه قرار گرفت و باعث شد نتوانیم آموزش های خلبانان خود را در خارج از کشور انجام دهیم.
فرمانده نیروی هوایی ارتش بیان کرد: امروز یک روز بسیار خوب برای ما است و افتخار می کنیم هواپیمای جت آموزشی به عنوان یکی از ارکان مهم آموزش خلبانان ما، بومی شده است.
امیر واحدی با بیان اینکه تولید هواپیمای یاسین باعث بومی سازی حوزه آموزش خلبانی شده است، خاطرنشان کرد: استفاده از هواپیمای یاسین باعث می شود تا دوره آموزش ها کامل تر و کوتاه تر شود و در آینده نزدیک هواپیمای شکاری که کوثر باشد نیز می تواند باعث ارتقای توان دفاعی کشورمان شود.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدارتش جمهوری اسلامی ایران
جت یاسین امیر واحدی نهاجا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است![امیر واحدی: تولید هواپیمای یاسین باعث بومی شدن آموزشهای خلبانی شد 2](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1399/09/02/13990902001080_Test_PhotoA.jpg)