دوشنبه 30 تیر 1404

انارکی: در انتخاب سرمربی مس رفسنجان دخالت نکرده‌ام

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
انارکی: در انتخاب سرمربی مس رفسنجان دخالت نکرده‌ام

در پی انتخاب سرمربی جدید برای تیم فوتبال مس رفسنجان، احمد انارکی محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد با وجود اینکه هیچ گونه دخالتی در انتخاب سرمربی نداشته، اما حمایت از باشگاه مس رفسنجان را وظیفه شرعی و اجتماعی همه مردم و مسئولان می‌داند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ احمد انارکی محمدی، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتخاب سرمربی جدید تیم فوتبال مس رفسنجان اعلام کرد: «باشگاه مس رفسنجان در انتخاب سرمربی تیم اختیار تام داشته و قطعا مدیران این باشگاه با اتکا به مسائل فنی و پس از مشورت با بزرگان فوتبال به گزینه نهایی رسیده‌اند.»

وی افزود: «همان‌طور که پیش از این نیز گفته‌ام، باشگاه بزرگ مس رفسنجان همواره جزو دغدغه‌های بنده بوده است چراکه دغدغه اصلی مردم رفسنجان است؛ اما در روند انتخاب سرمربی دخالتی نداشته‌ام چراکه کار تخصصی است و معتقدم اتفاق بزرگی مثل انتخاب سرمربی یک تیم میلیاردی که هزینه‌اش از حق قانونی وشرعی مردم حوزه انتخابی اینجانب میباشد بایستی توسط کارشناسان ودقیق صورت گیرد.»

نماینده مردم رفسنجان ادامه داد: «وظیفه دینی و اجتماعی خود و همه شهروندان را حمایت همه‌جانبه از باشگاه مس رفسنجان می‌دانم تا شاهد درخشش این تیم در لیگ برتر فوتبال کشور باشیم.»

انارکی محمدی در پایان خاطرنشان کرد: «انتظار می‌رود مدیر عامل شرکت ملی مس ایران مدیران و سرمربی جدید باشگاه، مدافع منافع مردم شریف حوزه انتخابی بوده و پاسخگوی مطالبات هواداران باشند. باشگاه مس الماس درخشان ورزش رفسنجان است و همه باید در مسیر موفقیت این باشگاه متحد قدم برداریم.»

257 251

کد خبر 2092593