انتخابات مجلس
انتخابات مجلس
رئیس جمهور در پیام نوروزی سال 1403 گفت: آمارها نشان میدهد مسیر درستی برای کاهش پایدار تورم و رشد اقتصادی انتخاب کردهایم.
رییس مجلس شورای اسلامی در پیام نوروزی سال 1403 گفت: قرآن به ما یاد داده هر چیزی بهجز «منفعت مردم» کف روی آب و رفتنی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیام نوروزی خود، سال 1403 را فرصت خوبی برای طراحی و تحقق چشم انداز ملی دانست. متن پیام نوروزی رییس مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است: «بسماللهالرحمنالرحیم سال نو را به ایرانیان عزیز در هر جای دنیا و همه کسانی که آیین نوروز را گرامی میدارند، تبریک عرض میکنم. همچنین تقارن بهار طبیعت و بهار فطرت و هدایت...
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سال 1403 فرصت خوبی است که با نگاهی به آرمانها و واقعیتها، شکستها و دستاوردها و تجربههای گرانی که طی دو دهه گذشته داشتهایم، چشمانداز ملی جدیدمان را طراحی کنیم و با اراده عمومی تحقق آن را دنبال کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه اطمینان میدهم سال 1403 سال رونق بیشتر تولید و اقتصاد، کاهش بیشتر نرخ تورم و خدمترسانی گسترده به مردم عزیز خواهد بود، تصریح کرد: هر چه در این دو سال و نیم، تلاش برای تکمیل طرحهای نیمهتمام و به ثمر رساندن پروژههای بزرگ در بخشهای مختلف و حمایت از محرومان، دیدید، امسال افزایش خواهد یافت.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سال 1403 فرصت خوبی است که با نگاهی به آرمانها و واقعیتها، شکستها و دستاوردها و تجربههای گرانی که طی دو دهه گذشته داشتهایم، چشمانداز ملی جدیدمان را طراحی کنیم و با اراده عمومی تحقق آن را دنبال کنیم.
پس از برگزاری انتخابات، اسناد جدیدی در خصوص منتخب حوزه ورامین، پیشوا و قرچک به شورای نگهبان رسید که این اسناد پیش از این در پرونده او منعکس نشده بود و با توجه به اهمیت آنها، سبب ایجاد تردید جدی در خصوص صلاحیت «مهدی زمانی افشار» شد.
با پایان یافتن انتخابات مدارک جدیدی به دست شورای نگهبان رسید که باعث شد، نفر اول حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به مجلس شوای اسلامی راه نیابد. یکی از این اسناد ویدیویی منتسب به «مهدی زمانیافشار» به عنوان نفر اول این دوره انتخابات در ورامین، پیشوا و قرچک است که نشان میدهد او در یک سخنرانی از الفاظ رکیک استفاده کرده است و حالا همین مسائل باعث شده شورای نگهبان صلاحیت او را برای ورود...
شرکت نکردن احمد جنتی در انتخابات مجلس خبرگان دوره ششم و نبود او در این انتخابات بحث بر سر ریاست این مجلس و حدس و گمان ها در این زمینه را نیز مطرح می کند و باید دید چه کسی ششمین رئیس مجلس خبرگان پس از علی مشکینی (1386-1362)، اکبر هاشمی رفسنجانی (1389-1386)، محمدرضا مهدوی کنی (1393-1389)، محمدیزدی (1395-1393) و احمد جنتی (تاکنون -1395) خواهد بود.
صحت انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سه حوزه انتخابیه استان سمنان پیش از این تایید شده بود و صحت انتخابات در حوزه انتخابیه دامغان نیز به تایید شورای نگهبان رسید.
جنتی از جمله چهره های همیشگی مجلس خبرگان رهبری بوده و در همه ادوار پنجگانه آن حضور داشته است و حالا در این دوره تصمیم بر نیامدن گرفت.
در سالی که گذشت، نظر مطهری درباره اخراج اساتید نیز بسیار مورد توجه رسانهها قرار گرفت. او با استناد به سخنرانی تند پدرش بر علیه شاه گفت که شهید مطهری با وجود آن سخنرانی تند حتی از تدریس هم منع نشد.
قالیباف که در انتخابات مجلس یازدهم یک میلیون و 200هزار رای بهدست آورده بود، در این دوره تقریباً 450هزار رای بهدست آورد تا پایگاه رای او یکسومِ 4سال قبل شده و چهارمین نفر در پایتخت از نظر تعداد آرا شود
وقتی غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کل کشور شد، بیشترین انتقاد صورتگرفته به او در زمینه نداشتن پیشینه سیاسی و امنیتی بودن او بوده است.
اخراج انگلیسیها از حوزه منابع انرژی ایران از بزرگترین شکستهای انگلیسیها در غرب آسیا بود که پایههای حضورشان در این منطقه را به لرزه درآورد.
امیریفر گفت: حدود 15 تا 16 ماه دیگر انتخابات ریاستجمهوری است، حال مجلس را میگوییم یک مسئله است اما اینکه مردم زیر 20 میلیون در انتخابات شرکت کنند برای نظام خوب نیست و در مسائل خارجی خطرناک است. بهنظر من باید در نظام حکمرانی تغییراتی ایجاد شود.