سه‌شنبه 20 مرداد 1405

انتظام و امنیت

انتظام و امنیت

خبرگزاری مهر

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت: تروریست های داعشی می خواستند مردم را سپر خود قرار دهند اما نتوانستند، چرا که مردم آنان را سرکوب کردند.

خبرگزاری مهر

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور از قوه قضائیه خواست با قاطعیت با عاملان ناامنی، کشتار مردم و تخریب اموال عمومی برخورد کند.

خبرگزاری مهر

شورای نگهبان در بیانیه‌ای اقدامات اغتشاشگران و تخریب اموال عمومی و آتش زدن مساجد را محکوم کرد و از دستگاه‌های امنیتی و قضایی خواست با متعرضان به جان و مال مردم برخوردی بدون مماشات نمایند.

وب‌گاه مشرق نیوز

دیدار استقلال و فولاد هرمزگان در ورزشگاه نصیری یزد برگزار خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم

شورای نگهبان با صدور بیانیه‌ای اقدامات تروریستی اخیر عوامل دشمن را محکوم کرد.

خبرگزاری مهر

معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا گفت: واحدهای گشت پلیس آگاهی سراسر کشور در آذرماه امسال یک هزار و 553 خودروی مسروقه و تحت تعقیب را کشف و 514 سارق و متهم را دستگیر کردند.

خبرگزاری مهر

جانشین پلیس راه فراجا از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی کشور خبر داد.

خبرگزاری تسنیم

عزیزی گفت: وابستگان به سرویس‌های خارجی با هدف کشته‌سازی وارد کشور شدند که مورد حمایت آمریکا و اسرائیل هستند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

موضوعی که در روز‌های گذشته به‌وضوح خود را نشان داد حمایت عریان رئیس‌جمهور ایالات متحده از اتفاقات و اغتشاشات فتنه‌گران در خیابان‌های کشور بوده است. کسی که تا همین چند ماه پیش به ریختن خون هزاران ایرانی در طول جنگ 12 روزه افتخار افتخار کرده بود حال به‌دنبال شعله‌ور کردن آتش اغتشاشات در ایران به بهانه آزادی بود

خبرگزاری مهر

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: قوه قضائیه باید به سرعت با اغتشاشگران و عوامل و سلبریتی هایی که آنان را تحریک به اغتشاش کردند، برخورد قاطع کنند.

خبرگزاری مهر

سخنگوی هلال احمر گفت: یکی از شعب ما در شهرستان ایذه توسط اغتشاشگران به طور کامل از بین رفته است.

خبرگزاری مهر

تیم های فوتبال استقلال و فولاد هرمزگان قرار است فردا دوشنبه و در شهر یزد به مصاف هم بروند.

خبرگزاری دانشجو

معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا گفت: بیش از یک‌هزار و 553 خودروی مسروقه و تحت‌تعقیب کشف شد و 514 سارق دستگیر شدند.

خبرگزاری دانشجو

رئیس مجلس در نطق پیش از دستور گفت: مدافعان ایران با رشادت فرزندان مکتب سلیمانی، طومار نسخه جدید داعش را در هم خواهند پیچید.

خبرگزاری دانشجو

جانشین پلیس راه فراجا از تردد پرحجم و روان در محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس دیوان عالی کشور گفت: قوه قضاییه در اجرای قانون هیچگونه مماشاتی نمی‌کند و به وظیفه قانونی خود عمل خواهد نمود.