چهارشنبه 26 شهریور 1404

انتقاد تند جواد امام از پلمپ کافه‌ها / نه تنها جامعه را دیندار نخواهد کرد، بلکه موجب تقابل بیشتر با مردم بخواهد شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
انتقاد تند جواد امام از پلمپ کافه‌ها / نه تنها جامعه را دیندار نخواهد کرد، بلکه موجب تقابل بیشتر با مردم بخواهد شد

جواد امام در توئیتی نوشت: تا شاهد تکرار اتفاقات تلخ ناشی از برخوردهای گشت ارشاد در مسئله حجاب نشده اید، در اقدامات سخت گیرانه و تحمیل فشارهای مضاعف بر جامعه خودداری کنید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

در سومین سالگرد جنبش مهسا، تشدید برخوردهای امنیتی و قضایی با کافه داران در برخی از شهرهای کشور که منجر به تعطیلی محل کسب و بیکار شدن کارکنان آنها شده تحت پوشش مقابله با هنجارشکنی و بی بند و باری، در شرایط اسفبار وضعیت اقتصادی کشور، نتیجه ای جز دامن زدن به تنش های داخلی و افزایش نارضایتی ها نخواهد داشت.

در عین حال تقابل با #سبک_زندگی مردم و بی توجهی به نحوه پر کردن اوقات فراغت جوانان و افزایش سخت گیری ها، نه تنها جامعه را دیندار نخواهد کرد، بلکه موجب تحریک، تعارض و تقابل بیشتر با مردم به ویژه #نسل_امروز خواهد شد.

تا شاهد تکرار اتفاقات تلخ ناشی از برخوردهای گشت ارشاد در مسئله حجاب نشده اید، در اقدامات سخت گیرانه و تحمیل فشارهای مضاعف بر جامعه خودداری کنید.

31218

کد خبر 2116789
انتقاد تند جواد امام از پلمپ کافه‌ها / نه تنها جامعه را دیندار نخواهد کرد، بلکه موجب تقابل بیشتر با مردم بخواهد شد 2