انتقاد نفر سوم انتخابات ترکیه از سیستم رای گیری

نامزد ائتلاف آتا از سیستم رای گیری ترکیه انتقاد کرد گفت که انتظار میزان بیشتری از رأی را داشتیم.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سینان اوغان، نامزد ائتلاف آتا بامداد دوشنبه گفت: بازهم انتظار میزان بیشتری از رأی را داشتیم، اما سیستم رأی گیری که در ترکیه استفاده می شود، موجب کاهش میزان رأی ما بود.
سخنان اوغان درحالی بیان می شود که شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری ترکیه به 97.77 درصد رسید. آرای رجب طیب اردوغان با کاهشی جزئی به 49.34 آرای، رقیب اصلی وی؛ کمال قلیچدار اوغلو با اندکی افزایش به 44.98 درصد رسید و آرای اوغان به 5.24 درصد کاهش یافت.
در انتخابات روز یکشنبه در داخل کشور ترکیه 60 میلیون و 697 هزار و 843 رای دهنده واجد شرایط رای بودند که چهار میلیون و 904 هزار و 672 نفر از آنها برای نخستین بار پای صندوق های رای رفتند.
دوره ریاست جمهوری ترکیه پنج ساله است و بر اساس اصلاحیه قانون اساسی که در سال 2017 به تصویب رسید، رئیس جمهوری بالاترین مقام اجرایی و رئیس دولت بوده و در انتخاب وزرا و همراهان دولت اختیار کامل دارد.
همچنین بخوانید