پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

انسیه خزعلی: رقم «جایزه» برگزیدگان «زنان تاثیرگذار»، کمتر از جوایز بین‌المللی بود / سال‌های بعد، افراد خارجی بیشتری شناسایی می‌شوند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
انسیه خزعلی: رقم «جایزه» برگزیدگان «زنان تاثیرگذار»، کمتر از جوایز بین‌المللی بود / سال‌های بعد، افراد خارجی بیشتری شناسایی می‌شوند

برنا نوشت: معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در رابطه با جایزه این کنگره گفت: جایزه ای که تعیین شده است توسط هیئت علمی و دبیرخانه علمی تعیین شده است. معاونت زنان در مقدار و پرداخت جایزه هیچ نقشی نداشته است.

انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست خبری خود، در رابطه با حاشیه های اولین کنگره بانوان‌تاثیر گذار گفت: برنامه کنگره به خوبی در سطح‌ملی و بین المللی انجام شد، در بخش ملی 31 نفر از بانوان تاثیر گذار از استان های مختلف مورد تشویق و حمایت قرار گرفتند. نوع تاثیر گذاری و کیفیت و کمیت تاثیر گذاری همگی در نظر گرفته شده است. رر بخش بین المللی تعدادی از خارج کشور با ملاک علمی اجتماعی و اقتصادی و کارآفرینی و از نظر عمومی و خانواده ملاک هایی مد نطر بوده است. در هر دوقسمت نیروهای خوبی شناخته شده اند. در بخش داخلی 14 هزار در سامانه اسامی و مشخصات آنها بارگذاری شده بود. در خارج از کشور 700‌نفر بوده که در نهایت 7 نفر منتخب شدند. امیدوارم در سال‌های بعد افراد بیشتری شناسایی شود.

وی در ادامه در رابطه با جایزه این کنگره گفت: جایزه ای که تعیین شده است توسط هیئت علمی و دبیرخانه علمی تعیین شده است. معاونت زنان در مقدار و پرداخت جایزه هیچ نقشی نداشته است. معمولا جوایز بین المللی رقم بیش از این دارد بین 150 هزار تا 200هزار یورو است. امسال به دلیل اینکه هنوز صندوق نوآوری و شکوفایی تشکیل نشده بود و پشتوانه ای نداشته است به این‌مبلغ بسنده شد. این جوایز به 7 نفر داده شد که 3 نفر داخلی و 4 نفر خارجی که همه میهمانان خارجی جایزه خود را به این صندوق واریز کردند و خواستند که صرف مسائل زنان شود.

بیشتر بخوانید:

21220

کد خبر 1723569