انصارالله
انصارالله
"بدون مبالغه عرض میکنم که در نبرد طوفانالاقصی دستاوردهایمان بسیار بیشتر از شکستهایمان بوده است."
پس از هشدار حملات هوایی، رژیم صهیونیستی اقدام به بمباران یمن کرد.
"بدون مبالغه عرض میکنم که در نبرد طوفانالاقصی دستاوردهایمان بسیار بیش از از شکستهایمان بوده است."
اقتصادنیوز: در 12 روز جنگ و تجاوز به میهن عزیرم، هر چقدر ناملایمات وارد شد اما جلو چشمانم میدیدم که رزماریها رشد کرده و شمشادها برگهای تازه دادهاند! موبایلم را بر داشتم و از دوستی خواستم که از مرکز آمار سوال کند، طی 12 روز جنگ، ایرانخانم نازنین ما چند فرزند متولد کردهاست!
اقتصادنیوز: ارتش اسرائیل یک خانه مسکونی در اطراف تله شواط در شهر عیتا الشعب در جنوب لبنان را با گلوله توپ هدف قرار داد.
سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، از در معرض خطر بودن مسجد الحرام، کعبه، مکه و مدینه خبر داد و گفت: «این مناطق در طرح صهیونیستها قرار دارند.»
اقتصادنیوز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به وفور برنج در بازار و قیمتگذاری مصوب، از بازرسی گسترده 1500 واحد عرضه برنج در پایتخت طی 72 ساعت اخیر خبر داد و تأکید کرد با متخلفان برخورد شده و مردم در صورت مشاهده گرانفروشی، موارد را به سامانه 124 گزارش دهند.
الحوثی هشدار داد که تهدید تنها به مسجدالاقصی محدود نیست، بلکه مکه، مدینه و دیگر مقدسات مسلمانان نیز در چارچوب نقشه صهیونیستی قرار دارند و اگر دشمن در تحقق اهداف خود درباره الاقصی موفق شود، گام بعدی او مقدسات دیگر خواهد بود.
اقتصادنیوز: یسرائیل کاتز تهدید کرد: رژیم صهیونیستی بار دیگر به یمن حمله خواهد کرد.
یسرائیل کاتز تهدید کرد: رژیم صهیونیستی بار دیگر به یمن حمله خواهد کرد.
بندر الحدیده یمن پس از حمله اخیر اسرائیل، فعالیت خود را از سرگرفته است.
یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی این کشور به یک هدف حساس رژیم صهیونیستی خبر داد.
نیروهای مسلح یمن در یک عملیات نظامی یک هدف حساس اسرائیل را در منطقه «بئر السبع» مورد هدف قرار داد.
رسانه آمریکایی گزارش داد ایالات متحده بخش قابلتوجهی از سامانه پیشرفته ضدموشکی خود را به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی در حملات علیه ایران از دست داده است.
فروپاشی توان پدافندی رژیم صهیونیستی، هراس از جنگ فرسایشی و واهمه از تغییر جدی توازن منطقهای و فرامنطقهای به نفع ایران، آمریکا را ناچار به ورود به میدانی کرد که شکست در آن قطعی بود.
اقتصادنیوز: رهبر انصارالله یمن اعلام کرد که دلیل اصلی تهاجم تهاجم آمریکایی - صهیونیستی به ایران تغییر خاورمیانه است و آنها به سراغ دیگر کشورهای منطقه نیز خواهند رفت.