دوشنبه 26 مرداد 1405

انفجار سیلندر گاز مایع در یاسوج 4 مصدوم برجای گذاشت

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
انفجار سیلندر گاز مایع در یاسوج 4 مصدوم برجای گذاشت

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از انفجار سیلندر گاز در یاسوج با چهار مصدوم خبر داد.

"محسن جلیل" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: ساعت 21 و 23 دقیقه جمعه شب ششم دی ماه انفجار یک سیلندر گاز مایع در منطقه "بلهزار" در حومه شهر یاسوج گزارش شد.

وی با بیان اینکه پرسنل اورژانس به محل حادثه اعزام شدند، اظهارکرد: چهار مصدوم حادثه به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شدند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت مصدومان این حادثه خاطرنشان کرد: یکی از این افراد دارای سوختگی بسیار شدید با سوختگی 90 درصد و دو نفر دیگر با سوختگی 50درصد و یک نفر با 20 درصد سوختگی هستند.

جلیل با بیان اینکه سوخت ال پی جی استاندارد نیست، بیان کرد: لازم است که موارد ایمنی و بکارگیری اصولی وسایل گازسوز رعایت شود.

انتهای پیام