انقلاب اشلوت در لیورپول با نیمکتنشینی صلاح
سرمربی لیورپول با نشاندن محمد صلاح روی نیمکت در بازی مقابل برایتون پیامی قاطع به ستاره 33 ساله مصری دنیای فوتبال فرستاد.
به گزارش مشرق، آرنه اشلوت برای اولین بار از آوریل 2024 محمد صلاح بازیکن 33 ساله را برای یک بازی لیگ برتر روی نیمکت نشاند. آخرین بار یورگن کلوپ او هم در دیدار برابر وستهم چنین تصمیمی گرفته بود. آیا این شروع دوران جدیدی در لیورپول است؟
آخرین باری که صلاح روی نیمکت قرار گرفت حرف و حدیث زیادی ایجاد شد. کلوپ در دقیقه 81 دیدار با وستهم در حال گوشزدکردن نکات تاکتیکی به صلاح بود که به نظر موضوعی در این میان باعث ناراحتی ستاره مصری شد. صلاح پس از شنیدن حرفهای یورگن کلوپ به دعوا و درگیری لفظی با این سرمربی آلمانی پرداخت و کار به جایی کشید که داروین نونیز با مداخله و میانجیگری صلاح را آرام کرد.
پس از پایان مسابقه، هنگامی که خبرنگاران قصد مصاحبه با محمد صلاح را داشتند، ستاره مصری تنها جمله زیر را به زبان آورد و با عصبانیت میکسدزون را ترک کرد: اگر حرف بزنم آتش به پا خواهد شد!
این بار نیمکتنشین کردن صلاح از سوی اشلوت اهمیت بیشتری داشت؛ نه در پایان دادن به دوران باشکوه صلاح در آنفیلد، بلکه در نشاندادن توانایی تیمی که در تابستان 450 میلیون پوند برای تقویتش خرج شد.
اشلوت به ویژه توسط وین رونی، کاپیتان سابق انگلیس به طور علنی تشویق شد که صلاح را کنار بگذارد. این تغییر و تحولات به سود لیورپول بود و این تیم توانست به 3 امتیازی که سخت به آن نیاز داشت برسد. پیروزی پس از آن حاصل شد که الکساندر ایساک اولین گلش را در لیگ برتر از زمان انتقال 125 میلیون پوندیاش از نیوکاسل به ثمر رساند و فلوریان ویرتس 116 میلیون پوندی نیز عملکرد خوبی ارائه داد.
سرمربی هلندی همچنین از جو گومز در پست دفاع راست استفاده کرد تا به دفاع لیورپول کمک کند تا پس از دریافت 10 گل در سه بازی کلینشیت کند.
صلاح که به زودی در جام ملتهای آفریقا حاضر خواهد بود، تمام بازی روی نیمکت قرار گرفت و فرصت حضور در میدان را پیدا نکرد.
آلن شیرر به بیبیسی اسپورت گفت: این تصمیم اشلوت تصمیم بزرگی بود اما حدس میزنم نتایج لیورپول این کار را آسانتر کرده است. وقتی اوضاع بر وفق مراد شما نیست، باید تصمیمهای بزرگی بگیرید و این تصمیم به دلیل کارهایی که صلاح در گذشته برای لیورپول انجام داده، تصمیم بزرگی بوده است.
صلاح نمیتواند شکایت کند چون خوب بازی نکرده است و وقتی اینطور است، باید تصمیم را بپذیرد.
ستاره مصری 419 بازی برای لیورپول انجام داده که 383 بازی آن در ترکیب اصلی بوده و 250 گل در تمامی رقابتها به ثمر رسانده است. او از زمان انتقالش از رم در تابستان 2017، 300 بازی در لیگ انجام داده و 288 بازی آن در ترکیب اصلی بوده و 188 گل به ثمر رسانده است.
جالب خواهد بود که ببینیم آیا اشلوت او را چهارشنبه در آنفیلد مقابل ساندرلند به ترکیب تیمش برمیگرداند یا خیر.