انگلیس
انگلیس
اقتصادنیوز: دولت موقت افغانستان در بیانیه ای حمله آمریکا به تأسیسات هستهای ایران را محکوم کرد.
اقتصادنیوز: سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت درباره حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، بدون محکوم کردن این اقدام خواستار خویشتنداری تهران شد.
سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت درباره حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، بدون محکوم کردن این اقدام خواستار خویشتنداری تهران شد.
اقتصادنیوز: «کییر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی پیرامون حمله غیرقانونی واشنگتن علیه ایران گفتوگو و با اتهامپراکنی علیه برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان، بر ضرورت دیپلماسی تاکید کردند.
«کییر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی پیرامون حمله نظامی واشنگتن علیه ایران گفتوگو و با اتهامپراکنی علیه برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان، بر ضرورت دیپلماسی تاکید کردند.
استارمر نخست وزیر انگلیس و ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی پیرامون حمله غیرقانونی واشنگتن علیه ایران گفتوگو و با اتهامپراکنی علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران، بر ضرورت دیپلماسی تاکید کرد.
نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان خطاب به اعضای شورای امنیت گفت: این شورا باید قاطعانه اقدام کند و سکوت، به معنای همدستی در این جنایات است.
جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی حمله اسرائیل و آمریکا به ایران برگزار شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی در گفت وگوی تلویزیونی شبکه سوم سیما با بیان اینکه آمریکا در ابتدا در این شرایط حضور داشت، اما اکنون به طور کامل ظهور کرده و آشکار شده است، اظهار کرد: پیش از این، تمامی امکانات، شرایط و پشتیبانیهای نظامی، اطلاعاتی و دیگر ابعاد مختلف این جنگ تحمیلی که اسرائیل علیه ملت شریف ایران راهاندازی کرده بود، توسط آمریکا پشتیبانی میشد. وی ادامه...
اقتصادنیوز: نماینده چین افزود: ما همراه با روسیه و پاکستان یک قطعنامه برای توقف درگیریها مطرح کردیم، لطفاً همه حمایت کنند.
نمایندگان انگلیس و فرانسه در نشست شورای امنیت سازمان ملل از محکوم کردن تجاوز آمریکا به ایران خودداری کردند.
نماینده روسیه در نشست شورای امنیت تصریح کرد: اقدامات غیرمسئولانه و تحریکآمیز آمریکا علیه ایران را محکوم میکنیم.
سران تروئیکا در بیانیهای از ایران خواستهاند که «از انجام هرگونه اقدام بیشتر خودداری کند.»
سران تروئیکای اروپا با صدور بیانیهای مشترک بدون محکوم کردن تجاوز نظامی آمریکا علیه تاسیسات هستهای ایران، خواستار کاهش تنشها در منطقه و جلوگیری از تشدید اوضاع شدند.
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به حمله آمریکا به تاسیسات هستهای ایران، گفت: ما ایستادهایم و قطعا پیروزی با ملت ایران است.
سران تروئیکای اروپا با صدور بیانیهای مشترک بدون محکوم کردن تجاوز نظامی آمریکا علیه تاسیسات هستهای ایران، خواستار کاهش تنشها در منطقه و جلوگیری از تشدید اوضاع شدند.