انگلیس
انگلیس
اقتصادنیوز: انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا از تولید بیش از یک میلیون خودرو در ایران طی سال میلادی گذشته خبر داد و اعلام کرد ایران در این دوره بیشتر از فرانسه، انگلیس، ایتالیا، روسیه و ترکیه خودرو تولید کرده است.
انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا از تولید بیش از یک میلیون خودرو در ایران طی سال میلادی گذشته خبر داد و اعلام کرد ایران در این دوره بیشتر از فرانسه، انگلیس، ایتالیا، روسیه و ترکیه خودرو تولید کرده است.
اقتصادنیوز: مجله فرانسوی «ماریان» مینویسد که پیشنهاد رئیسجمهور فرانسه مبنی بر اعزام احتمالی نیروهای ناتو به کییف احتمالا ناشی از سه ارزیابی توسط ارتش فرانسه است که «اوضاع وخیمی» را از درگیری اوکراین ترسیم کرده است.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در دیدار برگشت رم و برایتون در ترکیب اصلی جالوروسی به میدان خواهد رفت.
اقتصادنیوز: فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) روز چهارشنبه ادعا کرد که ارتش یمن یک موشک بالستیک به سمت یک ناوشکن در دریای سرخ شلیک کرد.
سرمربی یاران مهدی طارمی معتقد است تیمش شایستهتر از آرسنال برای صعود به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بود.
کمیته حقیقت یاب سازمان ملل متحد گزارشی درباره وضعیت زنان ایرانی منتشر کرد که بر اساس آن مدافع حقوق آنها شده است.
آقائیان گفت: در رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه رزمایش یگانهای قابل و بزرگی از نیروی دریایی ارتش، سپاه پاسداران با شناورهای جدید خود شرکت کردند.
سعید جلیلی دولت سایه خود را بعد از پیروزی دوم حس روحانی در انتخابات ریاست جمهوری در سال 1396 راه اندازی کرد.
تهران - ایرنا - کشتی هوایی «ایرلندر 10» انگلیس ممکن است به زودی راهی آسمانها شود تا ضمن آلایندگی کمتر نسبت به هواپیماهای معمولی، مناظر پانوراما را به مسافران خود ارائه کند.
مسابقات روز نخست رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام پیروزی ترکیه در شهر آنتالیا ترکیه برگزار شد و نمایندگان کشورمان به 2 مدال طلا و 2 مدال نقره دست یافتند.
اقتصادنیوز: سفیر سوئیس در وزارت خارجه روسیه هشدار داد هرگونه تجاوز به اموال دولتی روسیه به منزله سرقت دولتی است و اقدامات تلافی جویانه طرف روسیه اجتناب ناپذیر خواهد بود.
دیوید بکهام ستاره پیشین تیم ملی انگلیس در مصاحبهای اعلام کرد این ویدیو که سالها پیش به عنوان یک چالش در فضای اینترنت وایرال شده بود واقعی بوده است.
مجمع جهانی بیداری اسلامی در بیانیهای بر ضرورت توجه هند به سابقه ارزشمند زندگی مسالمت آمیز ادیان تاکید کرد.
روسیه سفیر سوئیس را برای ارائه یادداشت اعتراضی به وی احضار کرد.
اقتصادنیوز: سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از حادثه دریایی در فاصله 600 مایل دریایی از شرق سومالی خبر داد.