یک‌شنبه 30 دی 1403

انیمیشن‌های خارجی در صدد پیاده سازی سند 2030 هستند / خلاء قهرمان پروری برای کودکان در رسانه ملی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انیمیشن‌های خارجی در صدد پیاده سازی سند 2030 هستند / خلاء قهرمان پروری برای کودکان در رسانه ملی

سمیرا مرسلی گفت: فقر برنامه‌های کودک و نوجوان در رسانه ملی مشهود است، بسیاری از برنامه‌های دهه 60 برای کودکان دهه 90 پخش می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سمیرا مرسلی، منتقد و تحلیلگر سینما و تلویزیون به مناسبت روز جهانی کودک در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: فقر برنامه های کودک و نوجوان در رسانه ملی مشهود است، بسیاری از کارتون ها و فیلم های سینمایی دهه 60 برای کودکان دهه 90 پخش می شود.

وی ادامه داد: رسانه ملی نتوانسته نیاز کودک و نوجوان را تامین کند و آنها ناخودآگاه به سمت انیمیشن های خارجی رفته اند. مرسلی افزود: در سال های اخیر مخاطب کودک نشان داده که از محتواها و برنامه های خوب و باکیفیت رسانه ملی و سینما استقبال می کند. این منتقد تصریح کرد: کودکان و نوجوانان ما عاشق قهرمان پروری هستند، اما در برنامه های کودک رسانه ملی دیگر قهرمان پروری معنا ندارد که نسل جدید از آن الگو بگیرند. وی گفت: امروز انیمیشن از فیلم های اجتماعی سینما سبقت گرفته و رکورد را در هنر هفتم جا به جا نموده است، بنابراین محتوای کودک با استقبال مواجه می شود و سرمایه گذاری بر روی آن برگشت پذیر است. مرسلی ادامه داد: جذابیت کارتون های شبکه پویا که مختص کودکان است، بسیار پایین بوده و بعضا رسانه ملی برای پر کردن این خلا به کارتون های دهه 60 رو آورده است. این منتقد تصریح کرد: وقتی نیاز کودک با محتوای داخلی تامین نشد و به سمت محتوای غیر بومی رفت، فرهنگ آن کشور را نیز یاد می گیرد و بسیاری از انیمیشن های خارجی با هدف ساخته شده و در صدد پیاده کردن سند 2030 به صورت غیر مستقیم در کشور هستند. وی افزود: تولید کارهای برجسته در حوزه کودک نیازمند صرف وقت و هزینه زیادی است؛ از این رو برنامه‌سازان دیگر سمت آن نمی‌روند. مرسلی در خاتمه خاطرنشان کرد: شکل‌گیری شخصیت کودکان مسئله بسیار مهمی است و ما باید در زمینه ساخت برنامه‌های کودک تجدید نظر کرده و جدی‌تر عمل کنیم.

انتهای پیام /